Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Blogga om AktiebolagNu - få gratis Trisslott

Missa inte detta toppenerbjudandet! Om man bloggar om AktiebolagNu så får man en gratis trisslott. Det enda som krävs är att man länkar ordet aktiebolag, och gärna ordet lagerbolag också. Superenkelt klart värt en trisslott. Gör samma sak du också! Blogga om AktiebolagNu och få en trisslott inom kort!

Betala säkert via internet!

Fler sidor borde använda sig av säkra betalningar för internet, t.ex Payson. Payson är säkert för både köpare och säljare och är superenkelt att använda. Jag har använt Payson flera gånger tidigare och tycker att det är en trygghet att använda Payson, istället för att använda mig av mitt vanliga bankkonto eller betalkort. Även om det kan kännas tryggt att använda sig av betalkort så kan man råka ut för nitar, och visst vill man väl göra allt man kan för att undvika det?

Payson växer för var dag som går, och senaste är att Finlands största e-handelsplats har valt att använda sig utan Payson. Det känns tryggt, bra och så rätt i tiden. Läs gärna mer om det här! :)

Det är starkt rekommenderat att använda sig av Payson om man t.ex handlar via Tradera vilket många gör. Payson har en funktion som heter Paysongaranti, vilket innebär att om du köper en vara från en privatperson så för du över pengarna, men dom är låsta. Sedan när du har fått din vara så ”låser du upp” pengarna till privatpersonen, vilket innebär stor trygghet för båda parter.

Om man är orolig för att bli lurad så skall man alltså verkligen använda sig av internetbetalning hos Payson, dom är helt toppen!

Har ni sett över era försäkringar?

Såhär i kristider kan det vara svårt med ekonomin, även om vi är på gång tillbaka till välfärd. För att slippa flytta från hus och hem så gör man ju givetvis allt man kan för att lösa sin ekonomi smidigast. Ett alternativ kan vara att se över sina löpande utgifter, exempelvis försäkringar. Försäkring är något man oftast kan välja själv om man vill ha eller inte, men något som man inte kan komma undan är bilförsäkringen om man har bil. Trafikförsäkring är obligatoriskt, och även om man kanske inte tycker att man betalar så mycket så går det oftast att sänka sina kostnader lite till.

Insplanet är ett företag på internet som har specialiserat sig på att hjälpa folk med att hitta den lönsammaste försäkringen för varje individ och då bland annat bilförsäkring. Visste du att du kan spara flera tusenlappar per år på att byta försäkring till din bil? Det är mycket pengar!

Jag och min sambo använde själva Insplanet när vi skaffade hemförsäkring, och vi sparar 1500kr per år tack vare deras hjälp! Självklart kommer vi ju då använda Insplanet när vi skaffar bil senare.

Det är enkelt, gratis och man får bra och professionell hjälp med allt det där som kan vara svårt med försäkringar. Vad är egentligen lönsammast? Hur mycket kan ni spara i bilförsäkring varje år?

Surfa genast in på Insplanet och se vilken bilförsäkring som passar just er! Kanske kan ni också spara tusenlappar?

lunch!

img_6807 (MMS)

lunch!


Är du 15-16år och vill få chansen att testa nya produkter helt kostnadsfritt?

Buzzador är en sida där man kostnadsfritt kan registrera sig för att testa nya produkter och varuprover helt gratis. Det kostar som sagt ingenting att registrera sig och dessutom får man 500p vid registrering! Ju fler poäng man har, desto större chans att man får testa produkter. Poäng får man genom att t.ex värva folk, göra kampanjer m.m.

Buzzador har just nu brist på testare i åldern 15-16år och därför behöver jag din hjälp! Är du 15-16år och vill få chansen att regelbundet testa nya produkter? Registrera dig då redan idag! Eftersom det dessutom är brist på "buzzadorer" i åldern 15-16år så är det stor chans att just du får testa saker.

Registrera dig kostnadsfritt för att testa produkter här!

P.s. Givetvis kan även du som är äldre registrera dig, men det eftersöks främst ungdomar i åldern 15-16år.

Ont i huvudet.

Alltså jag har så sjuuukt ont i huvudet. Skjut mig? Tror det beror på att jag inte har druckit kaffe idag, men vafan.. Blir nog en promenad och ett bad sen med nya cosmopolitan som jag fick i goodiebagen i fredags på Nelly outfit awards. Var ni där? Vad tyckte ni?

Nu har jag skaffat internetabonnemang till min Iphone

Vet ni vad det innebär? Lättare att blogga! Kommer nog visserligen bli mycket sms-inlägg eftersom jag smsar gratis, men vi får se. Mms-blogging är ingenting för min del eftersom det kostar hutlösa 1.99kr per mms! Hur fan tänkte Halebop då!? Hoppas dom sänker.. Nåja. Lätt att mobilblogga i varje fall :)


Välkommen tillbaka Principessan - tack!

Tyresö Slottspark

img_6807 (MMS)

Tyresö Slottspark


Bilpriser.se - Meckat för bilköpare

Jag har hittat en helt fantastisk sida för oss som funderar på att köpa bil – bilpriser.se. Där kan man kostnadsfritt värdera sin bil och egentligen kolla upp allt som är relevant vid ett bilköp. Du kan kolla och jämföra olika billån, kolla bästa pris på däck eller få en komplett bilvärdering för endast 99kr.

Jag och min sambo har ju funderat lite på det här med att köpa bil. Visserligen är han utbildad bilmekaniker och kan således göra en korrekt bedömning själv, men det finns ju funktioner som passar oss. Det här med billån till exempel, vilket är mest förmånligt? Vilket ger bäst avkastning i deklarationen sen med ränta, och vad blir helt enkelt billigast för oss som är studenter?

Sen så kommer ju det här med bilförsäkringar – vad ska man ha då? Det finns ju mängder med olika bolag som man kan teckna försäkring hos, men vad skall vi ha då? Bra fråga.. tur att bilpriser.se finns då!

Eller för sånna som mig som har totalt noll koll på bilar – jag skulle utan tvekan använda mig av bilpriser.se om jag skulle köpa bil. Det skulle hjälpa mig att göra en korrekt bedömning på priset, och få mig att känna mig lite tryggare vid ett inköp.

Ja, jag rekommenderar verkligen bilpriser.se starkt vid ett framtida bilköp. Kolla in!

Taket kan göra så mycket..

Något som verkligen kan förstöra ett hus är fula fasader eller fula tak. Det gör verkligen mycket för huset, mycket mer än man tror. Jag och min sambo letar lägenhet i Stockholm just nu, och då blir det ju per automatik att man även tittar på hus. Jag är kinkig! Jag skulle aldrig vilja bo i ett fult hus. Och det finns verkligen fula hus! Många borde fixa fasaderna och byta ut sina tak. Dessutom ser husen så mycket fräschare ut när det har ett helt nytt tak.

Jag var inne på Monier som är en världsledande leverantör av tak och tittade på deras utbud av tegeltak. Oj så fina husen blev efter det! Verkligen stor skillnad. Jag skulle nog främst välja svart tak (snyggt!) men det verkar finns ett enormt utbud. Av deras tegel så hade jag nog valt modellen KDN som är ett exklusivt holländskt tegel. Såå snyggt!

Nu är ju det tyvärr inte aktuellt för mig att byta taktegel på min bostad eftersom vi bor i lägenhet, men titta kan man väl? Förresten håller bostadsföreningen hos mamma på att byta tak, undrar om dom använder Monier? Tveksamt, för det taket är inte alls vackert haha. Dom borde haft svart tak hos mamma och därmed basta!


bloglovin

Fler tävlingar?
Tävlingar på internet

Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0