Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Har ni sett över era försäkringar?

Såhär i kristider kan det vara svårt med ekonomin, även om vi är på gång tillbaka till välfärd. För att slippa flytta från hus och hem så gör man ju givetvis allt man kan för att lösa sin ekonomi smidigast. Ett alternativ kan vara att se över sina löpande utgifter, exempelvis försäkringar. Försäkring är något man oftast kan välja själv om man vill ha eller inte, men något som man inte kan komma undan är bilförsäkringen om man har bil. Trafikförsäkring är obligatoriskt, och även om man kanske inte tycker att man betalar så mycket så går det oftast att sänka sina kostnader lite till.

Insplanet är ett företag på internet som har specialiserat sig på att hjälpa folk med att hitta den lönsammaste försäkringen för varje individ och då bland annat bilförsäkring. Visste du att du kan spara flera tusenlappar per år på att byta försäkring till din bil? Det är mycket pengar!

Jag och min sambo använde själva Insplanet när vi skaffade hemförsäkring, och vi sparar 1500kr per år tack vare deras hjälp! Självklart kommer vi ju då använda Insplanet när vi skaffar bil senare.

Det är enkelt, gratis och man får bra och professionell hjälp med allt det där som kan vara svårt med försäkringar. Vad är egentligen lönsammast? Hur mycket kan ni spara i bilförsäkring varje år?

Surfa genast in på Insplanet och se vilken bilförsäkring som passar just er! Kanske kan ni också spara tusenlappar?

Kommentarer


Regler:

- Tänk på att din IP-adress registreras! Du är aldrig helt anonym.
- INGEN reklam tack! Varken för tävlingar, din blogg eller dyl.
- Fråga INTE hur jag mår, eller vad jag gör. LÄS BLOGGEN istället så får du svar.
- LÄS bloggen innan du kommenterar. Det är väl därför du är här?
- Jag svarar på VARJE KOMMENTAR som följer dessa enkla regler.

Postat av: Niclas

du skrv det i april... försäkringar försäkringar försäkringar, och insplanet.jag jobbar själv med försäkringar, och det finns vissa falluckor med insplanet. när du väl har egen bil och egen bostad så kan det bli betydligt billigare med andra alternativ, så sluta tipsa om strunt för gemene man.det är en annan sak om man redan har bil, och bostadsrätt osv...insplanet brukar rekomendera salusansvar .. men min flickvän fick nyss 5000:- billigare premie via agria hem+bilförs vs insplanet... när hon ringde tillbaks till insplanet så ändra dom sin profit med en tusenlapp, men fortf 4 tusen dyrare..Insplanet är bara en kapitalistisk organisation för eget vinnande, med tilltänkta affärer för arbetarklass utan koll...

2010-05-21 @ 04:00:20

Kommentera:

Namn:

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig.
Trackback

bloglovin

Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0