Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Betala säkert via internet!

Fler sidor borde använda sig av säkra betalningar för internet, t.ex Payson. Payson är säkert för både köpare och säljare och är superenkelt att använda. Jag har använt Payson flera gånger tidigare och tycker att det är en trygghet att använda Payson, istället för att använda mig av mitt vanliga bankkonto eller betalkort. Även om det kan kännas tryggt att använda sig av betalkort så kan man råka ut för nitar, och visst vill man väl göra allt man kan för att undvika det?

Payson växer för var dag som går, och senaste är att Finlands största e-handelsplats har valt att använda sig utan Payson. Det känns tryggt, bra och så rätt i tiden. Läs gärna mer om det här! :)

Det är starkt rekommenderat att använda sig av Payson om man t.ex handlar via Tradera vilket många gör. Payson har en funktion som heter Paysongaranti, vilket innebär att om du köper en vara från en privatperson så för du över pengarna, men dom är låsta. Sedan när du har fått din vara så ”låser du upp” pengarna till privatpersonen, vilket innebär stor trygghet för båda parter.

Om man är orolig för att bli lurad så skall man alltså verkligen använda sig av internetbetalning hos Payson, dom är helt toppen!

Kommentarer


Regler:

- Tänk på att din IP-adress registreras! Du är aldrig helt anonym.
- INGEN reklam tack! Varken för tävlingar, din blogg eller dyl.
- Fråga INTE hur jag mår, eller vad jag gör. LÄS BLOGGEN istället så får du svar.
- LÄS bloggen innan du kommenterar. Det är väl därför du är här?
- Jag svarar på VARJE KOMMENTAR som följer dessa enkla regler.


Kommentera:

Namn:

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig.
Trackback

bloglovin

Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0