Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Gissa vad jaaaag har fått?

Wie! Nu är jag hemma med min present. Gissa vad jaag har fått? Jag skrev om det för ett par veckor sen att jag funderade på att köpa.. precis! Den söta, rosa mini-pc'n från Samsung sitter jag vid nu! Lovely. Verkligen perfekt bloggdator att ha med sig överallt.

Åhh, tack pappa!

Jag är redan kär i den, och den kommer få hänga med mig överallt nu. Härligt! Så nu kan ni räkna med mycket updates :D

Jag och D är halvt döda nu haha. Sov bara drygt 5h inatt, men vi har bara oss själva att skylla :) Ikväll blir det till att titta på Svärdet i stenen eller Allt flyter (inte bestämt oss än), samt Wallander - Innan frosten. En av mina favoriter ur Wallander-serien! Härligt. Efter det blir det till att sova tidigt. Mina kurser på folkhögskolan börjar imorrn, och jag har lite saker att installera på datorn innan som jag inte orkar fixa ikväll.

Nåja! Hörs sen. Puss.

Min nya, söta, fina dator.


Nu blire pizza!

Blev aldrig att hämta avin idag, så det får bli imorrn. :) Nu skall jag och D strax dra och äta pizza, för att sen kila hem och göra skagenröra. Åhh så gott! Härliga lördag.

Imorgon blir det upp relativt i tid, eftersom jag och papi skall åka iväg. Skall få en present av honom - wiiie!
Ja, jag vet vad det är redan, men ni får inte veta förrän imorgon. Ni kommer bli avundsjuka, jag vet, men det är inte mitt fel att jag har en snäll pappa. ;)

Nu har jag inte tid längre. Måste fixa mig iordning. Puss på er!

Hoppla hoppla!

Ikväll blir det nog sova tidigt hörrni :) Jag är sjukt trött, och D också. Vi kom nyss hem från hans mormor, och nu skall vi väl bara chilla och ta det allmänt lugnt. Imorgon är det en hel del att stå i, och jag skall ner till posten b.la. eftersom det har kommit en avi till mig i onsdags eller något sånt, som jag har glömt bort. Woho! Undra vad det kan vara? Jag har faktiskt inte den blekaste aning, så det kan bli riktigt, riktigt spännande.

Nu skall jag ägna tid åt att svara på en massa kommentarer, och sen får vi se om det blir något mer blogginlägg.

Hoppas ni har en härlig kväll! Puss på er.


P.s. Ni har väl inte missat nya menyn på sidan med rekommenderade inlägg? :)

Nu blir det smygstressigt..

..jag och D skall nämligen vara hos hans mormor om 25min = måste gå om absolut senast 15min, och ändå sitter jag här vid datorn utan att ha klätt på mig vettiga kläder. Schiaparellirosa mjukisar, och min pälshoodie är väl ändå ingen höjdare på en middag? Eller vad säger ni?

Ett par jeans och en t-shirt kan man minsann dra på sig iaf tycker jag, det är ju dessutom ändå fredag så :)

Vad skall ni göra ikväll?


Okej, okej. Vi SKA städa imorgon.

7db08e2e334faae4475f3d9259fb33c4.png

Kolla varifrån!


Darlings!

Åhh, hade tänkt att lägga ut bild på mina köp igår ju, men när jag skulle göra det så var det ju driftstörningar på blogg.se. Segt! Nåja, shit happens. :) Köpte ju en chokladmask, ansiktscreme, porplåster och en mascara från Fiberwig.

Nu har jag och D fixat massor med praktiska saker. Jag skall ju hoppa av mina kurser för att plugga folkhögskolan distans, på grund av olika anledningar som jag tänkte berätta i bloggen senare i februari. ;)

D har varit så duktig att han sökt högskolan! Wiie :) Vi har även fixat med studiemedel och sådär.

Usch så duktiga vi är, oj oj!

Nu skall vi fixa lite annat praktiskt, vi hörs senare angels!

Puss på er!

Nu ska jag och D bli snygga!

64428c4ab98f9458c28b2f56289bf7a8.png

Kolla varifrån!


Gratis Spotify Premium till alla!

Åhh, hittat ännu en gratis sida. Den här gången får man Spotify Premium, och det är toppenlätt att få! Det är helt gratis, så ni borde verkligen testa. :) Klicka på bilden och registrera er, direkt!



Ny favoritsida!

Som ni alla vet så älskar jag gratis saker - precis som ni, right? Och jag har precis hittat en toppensida! Ingen registrering - ingenting. Bara massor med gratis erbjudanden, updates när det är gratis förhandsvisningar på bio och liknande. Toppenbra! Dessutom så kan man prenumerera på deras nyhetsbrev, så missar man ingenting :)

Vill du också ha varuprover, och gå på förhandsvisningar gratis? Då borde ni göra som jag och kika in på Gratisfynda med jämna mellanrum, eller prenumerera på deras nyhetsbrev :)

Man sparar massor med pengar - tro mig!



Stackars mig.

Nu sitter jag här själv, eftersom D har gått till centrum och jag vägrar att gå ut i det här vädret. Nu är det dessutom andra världskriget med mamma här hemma, så jag har ingen lust att sticka ut näsan utanför min dörr.

Anledningen? Hon kom nyss hem, och började direkt med sin sura, otrevliga attityd. Slet runt ut köket och lekte allmänt stressad över att tobaken inte var helt klar. Hon lämnade Zorro ståendes i hallen, helt dyngsur i pälsen och med halsband på, utan att ens säga till mig! För hon "hade inte tid" att torka honom och ta av halsbanden.

För det första så har hon ingenting att stressa över, för det andra så är jag så förbannat trött på att jag varje dag skall tvingas bli sur och grinig för att hon beter sig illa, och för det tredje så säger man väl förfan till att jag skall torka Zorro och "klä av honom" om hon "inte har tid"!? Man lämnar honom inte bara i hallen, blöt med halsband på!

Ja, jag är riktigt sur nu.

Manikyr + shopping = <3

Såå! Idag har jag varit på spamanikyr och sen shoppat lite. Kom inte iväg på frukostshoppingen, men det var kanske lika bra det. ;)

Har inte riktigt tid att lägga in bilder och sånt nu, så det kommer senare. Då skall ni även få en recension + bild på nya mascaran som jag köpte. :)

Puss!

Snö nu igen!

5f92d746892eeadeced138571ed52f0f.png

Kolla varifrån!


Aahhh, så trött!

Är så grymt trött. Sov ju ett par timmar tidigare idag, men skall faktiskt knyta mig snart tänkte jag. Kom precis hem efter att jag och D varit på Ica Maxi. Blev en del handlat iaf..

Imorgon måste jag upp tidigt eftersom jag och D skall på frukostshopping på H&M, och sen skall jag ju på Spamanikyr. Åhhh så jag ser fram emot det! ^^

Blir endast en kort update nu, och kanske sista för ikväll. Men var inte ledsna för det, imorgon händer ju massor med röj, så då blir det livat värre på bloggen! :)

Godnatt på er, puss!

Shoppat idag.

Ohhh.. shoppade imorse. Klickade hem ett par skor, en concealer och en ansiktsmask. Yey!
Skorna var världens fynd 199:- :) Love H&M!





30% rabatt på dyraste varan för mina besökare.

Hej!

I samarbete med Ellos får nu alla mina besökare 30% rabatt på dyraste varan vid nybeställning om minst 200:- efter avdragen rabatt! Uppge bara erbjudandekoden 215701 så är rabatten din! Passa på, för erbjudandet gäller endast till 2010-02-28, och endast en gång per hushåll.

*Kan ej kombineras med/användas på:
• andra rabatter
• andra erbjudanden
• varor från Catalog Outlet
• varumärkena: Esprit/edc, Adidas, Nike, Puma, Levis, Reebok, Zara Home och Zara Home Kids
• ”Bästa pris”-produkter
• Ellos resor

Passa på att beställa från nya vår/sommarkollektionen redan nu! :)


Hemska bloggtrender

Vad är det med alla och bloggtrender? Det är ingenting uttalat så, men efter att ha surfat runt på en hel del olika bloggar så kan man konstatera att vissa saker är trendiga;


* Frågestund - Varför!? Många har en liten blogg där det inte finns någon som helst marknad för det. Inte kan man väl ha en frågestund med 3st frågor? Och dessutom - denna eviga reklamen om folks frågestunder. Seriöst! I don't give a shit. Låt mig vara! Jag känner inte dig, har aldrig läst din blogg (och kommer nu heller inte göra det), så varför i hela fridens namn skulle jag vilja fråga dig någon dum fråga!? Nej! Kräks, kräks, kräks. Frågestunder är sååå ute, framförallt när alla skall ha det.

* Ingen läser någons blogg - Varför kollar ni då andra bloggar!? Visst, göra reklam för er egen blogg, men skriv förihelvete inte och fråga hur jag mår! Det framgår tydligt i bloggen, och därför är det ingen som helst mening med att fråga sånna frågor. Läs bloggen, eller gå härifrån!

* Alla är faketrevliga - För Lisa 14år i Flen skiter egentligen fullständigt i hur man mår, allt hon vill är att man skall svara på hennes kommentar så hon får en plupp i statistiken. Sen om du mår prima, eller om du är döende i cancer har ingen betydelse - Lisa kommer iallafall att svara "Vad bra". Vill folk verkligen ha sådana läsare? Läsare som inte läser bloggen alltså. För om man mot all förmodan skulle svara på en sån kommentar så läser man ingenting, man bara klickar sig in på kommentarer för att svara. Varför inte skriva en kommentar relaterat till ett skrivet inlägg? Något som har med innehållet att göra? Då är chansen betydligt större att man kommer tillbaka.


Det finns mycket saker jag stör mig på i bloggvärlden, men det här är nog dom värsta. Jag avskyr frågestunder, "hej, allt bra? =)", och "vad har du gjort idag?". LÄS BLOGGEN eller gå!

Men vad gör jag!? :O

Ajsing bajsing lilla katt! Har precis sovit 2h. Usch och fy! Men ja, 2h är väl okej, då kan jag fortfarande sova ikväll.
D ligger och halvsover bredvid mig nu, så gissa om man blir sugen att bara lägga ifrån sig datorn och stämma in?

Äsch. Har har det förresten varit världens röj medan jag har varit borta ser jag. Kul! Me like! :)

Nu skall jag surfa vidare på bloggar och sånt minsann. Puss!




Såhär ledsen blir jag av att inte få gosa ner mig bredvid D


Uppe med tuppen!

Ja, tänka sig att jag är det idag :) Eller, det är ju en tolkningsfråga. Jag har faktiskt inte sovit inatt, eftersom jag verkligen måste vända på dygnet. Ikväll skall jag sova senast kl 22.00, eftersom jag skall på frukostshopping + spamanikyr imorgon. Så jag måååååste vara pigg då. Onödigt att gå på manikyr om man ändå sover sig igenom det.

Nu skall jag strax klä på mig, för sen skall jag och D gå ut med Zorro, och sen förbi pappa en sväng. :)

Skönt att fixa en del saker iallafall!

PUSS


Jag dööör!

Jag har visserligen sett den flera gånger, men man får ju aldrig nog. Spelar ingen roll hur deppig man är, dessa katter kan verkligen konsten att liva upp ens dag, haha!



Dialog mellan älskande.

D: *Smisk* Vet du vad vi borde?

M: Vadå?

D: Vi borde vara kära i varandra!

M: Men vi är ju det?

D: Jahaa..!

M: Eller du kanske inte är det?

D: Jo.

M: Vad bra.


Lalala.. fullkomligt normal konversation mellan två älskande klockan 03.14 natten till tisdag. I know.

Lancômemascara 129:-!

Lancômemascarorna är en av mina favoriter, bortsett från Dior, men dessvärre är dom ju snordyra. 270:- för en enda mascara! Så man håller sig ju gärna till sin favorit som man vet fungerar.. men nu har jag hittat det!

Beställ en mascara från Lancôme hos BeautyPlanet så betalar ni endast 129:-! Toppenbra erbjudande! Dessutom får man fri frakt om man beställer för minst 600:-.

Ta tillfället i akt och passa på! 129:- är ju billigare än dom flesta skitmascaror. :) Klicka på bilden nedanför så får ni ta del av detta toppenerbjudandet, och kommer direkt till beställningssidan.



Strax ny design, igen.

Sitter och knåpar med det sista på designen.. hoppas att det går vägen! Men om det ser asknasigt ut sen så vet ni varför ;)

Lär vara helt klar om max en timme. Kika in då igen! Pyss!


Helluuuu!

Har ni saknat mig? Tänkte väl det!

Idag har jag ordnat massor med praktiska saker, eller ja, typ. Det beror på hur man ser det :) Men jag känner mig duktig iallafall!

Jag tänkte fortsätta kvällen i samma era, och endast vara duktig. Ohyes! Kanske städa? Eller nä, men jag borde. Tänkte nog fortsätta arbeta med den nya designen.. höres!

Puss!

Sliter mitt hår..

Håller på med en ny bloggdesign, och det är ju bara tråkigt! Visst, det går bra, men det är inte ett dugg kul. Går segt, och jag kan inte alls bestämma mig för hur den skall se ut. Stackars mig va?

Nåja, knappast att den blir klar ikväll, men kanske inleds veckan med en ny, fräsch design? Vi får se om jag hinner klart. :)

För er som inte orkade kolla vlogen..

..så blev vinnaren Gabriella! Grattis!

Som vanligt..

..är jag sur, grinig och allmänt förbannad på mamma, så nu skall jag och D gosa ner oss i sängen med chips, dip och film. Hörs imorgon. Godnatt.

Tävlingen avgjord! VLOG.

Sådärja. Nu skall det minsann fungera. :) Jag ser både likblek och bakis ut, men vad fan gör det? Haha! Om ni inte vill kolla vlogen, så får ni vänta med resultatet tills imorgon. ;) Puss och kram!



Wtf.

Ikväll vill ingenting fungera som det skall.. håll till godo, resultatet kommer upp så fort som möjligt :)

Varför lägger folk fortfarande så mycket pengar på parfym?

Jag har funderat på det där. Jag gillar parfymer, tycker om att dofta fräscht, samtidigt som det blir en del av ens totala stil. Dock så är det många som bär parfymer som inte alls passar fom. Som hittar en parfym i rena förbifarten som dom tycker är fräsch, men sen när dom bär den så luktar den apskunk.

Varför är folk så stressiga när det gäller parfymköp? Jag brukar testa en doft åt gången, och riktigt känna efter om den passar mig. Noterna måste ju få lägga sig på huden innan man kan avgöra om man passar i doften.

Brukar alltid beställa från www.parfym.se sen när jag har bestämt mig för en doft. Så himla mycket billigare!

Ta Lancôme Hypnôse som exempel. 30ml kostar 475:- på Åhléns, men den kostar endast 329:-www.parfym.se. Då kan man lika gärna köpa Lancôme Hypnôse 50ml för 449:- www.parfym.se. Alltså 20ml mer, men ändå 26:- billigare!

Fler borde vara smarta och beställa parfym från nätet istället, och av alla sidor jag kikat på så är verkligen www.parfym.se konkurrenskraftigast!




Tekniska bekymmer.

På grund av tekniska bekymmer så är tävlingen framflyttad till kl 22.00. En timme alltså.

Ber om ursäkt för detta!

Anonyma kommentarer.

Varför vågar folk inte stå för sina egna åsikter, utan måste alltid vara anonyma när dom skriver något som kan uppfattas som kritiserande? Fegisar! Ni är aldrig helt anonyma, och varför ens skriva något när ni inte vågar stå för det? I min blogg blir man uthängd vid dessa tillfällen. Ni är riktigt töntiga fegisar! Jävla småungar. :)






Ikväll klockan 21.00 avgörs tävlingen!


Bakis. Uhhh!

Idag mår man som man förtjänar, minst sagt! Orkar inte uppdatera så mycket nu, utan skall ägna närmsta timmen åt att svara på kommentarer och sådär :) Vi hörs efter det! Puss!

Godnatt!

-a0132b33c2c6a6ed5b20452f4c0bc61.png

Kolla varifrån!


Glömde öronmuffarna. Stackars mig.

217894cc6fe45427d057ad864e7d2e64.png

Kolla varifrån!


I förbifarten..

..påväg hem till Anna. Skulle bara lämna busskortet här hemma + ladda min mobil lite, och då passade jag på att skriva ett kort inlägg :)

Hörs imorrn! Puss!



Vi har det jättemysigt :)

30bdae5cacf7403d646e90746d5560b5.png

Kolla varifrån!


Men Usch!

1dc60868caa8b39e3b7a9553590155b5.png

Kolla varifrån!


Emma har köpt nya benvärmare!

66b990eed247c673d8a9e19b80ec4516.png

Kolla varifrån!


Mums :)

53415866dcd2ffe4f7701c457572dec2.png

Kolla varifrån!

Mums :)


Haha!

Svar på tal på roliga kommentarer kommer senare ikväll eller imorgon. :) och nej, jag har inte publicerat dom xD.

Woaah, stress?

Fick precis veta att jag och D skall till min bästa kompis/hans bror ikväll. Okej, jag visste att vi skulle dit, men inte att vi skulle vara där redan vid 20.00-20.30 någonting. Så nu är jag lite småstressad. Måste fixa till mig, eller typ duscha och fixa håret och så. :)

Nu pratar jag med Anna Grip i telefon, och hon skall med ikväll. Härligt!

Men, men, vi hörs sen. :) Puss!

Heidi Montag skrämmer mig.

Seriöst, hon var så otroligt söt innan. Vad har hon gjort!? Why, WHY?

Jag blev (typ) rädd av att titta på det här Youtube-klippet.



Jag är trött. Skit också.

2cd0ed998b931f121e9e439445cc5084.png

Kolla varifrån!


Va gö hä?

Vad gör jag vaken? Slå mig! Dumma principessa!!!

Godnatt. Typ. Kanske?


Nä..

..nu orkar jag inte sitta här mer. Jag och D har spelat Sims 2 senaste timmarna. Eller ja, jag har ju suttit vid egen dator halva tiden och bara varit med halvt, men nu tänkte jag hänge mig helt åt det.

Vi hörs imorgon, gullpuckon.

XOXO



Old picture (typ 2 dagar alltså)


..och medans jag skrev det förra inlägget

..så vann jag ytterligare 2000p. Gått plus massor idag! ;)




Klicka på bilden för att registrera dig gratis!


Om man är lat precis som jag..

.. och inte orkar samla ihop poäng på gratissidor så är Pointshop verkligen den rätta sidan. Här kan man spela poänglotto, och är du en relativt god matematiker så kan du själv räkna ut att chansen är ganska god att vinna, för en liten insats.. värt att testa!

Men sen så tänker jag ju jävligt smart när det gäller sånt här också så.. ;)



Det här är alltså bara den senaste dagen..

Klicka på bilden för att registrera dig helt gratis!


Time for the daily bath.

29dea852262b69ba42e6368434573277.png

Kolla varifrån!


..nästa hårinvestering?

Är så himla sugen på en ny plattång (självklart rosa!). Jag funderar på en sån här från Vidal Sassoon;





Vad har ni för erfarenheter?


Bara ett par dagar kvar! Sista chansen. :)

 

TÄVLA OM SUPERPRESENTKORT PÅ 150:-!

 




Nu är det bara ett par dagar kvar innan tävlingen avgörs. Missa inte din chans att delta!


Regler:

1. Man får bara anmäla sig en gång
2. Kör schysst spel, annars blir du diskvalificerad (jag kollar IP!)
3. Du kan välja mellan att maila mig med uppgifter, eller skriva en kommentar.
4. Tävlingen kommer avslutas lördagen 23 kl 21.00, och vinnaren kommer dras via vlog.
5. Du kan tjäna "lotter" på flera olika sätt. Fler lotter = större chans att vinna.
6. Tävlingen är helt gratis, och presentkortet kommer skickas via mail.

Hur gör jag för att tävla?

Du kan samla totalt 6 lotter som mest, och du skriver hur många lotter du samlat, och på vilket sätt, via kommentarsfunktionen på det här inlägget, eller via mail. Följande information skall finnas med;

1. Namn
2. Mailadress
3. Eventuell blogg
4. Nummer på vilken/vilka lotter du samlat, och relevant information (t.ex användarnamn).

Hur samlar jag lotter?

1. Skriv på din blogg att du är med i en tävling om ett superpresentkort hos mig, glöm inte att länka!
2. Följ mig via bloglovin
3. Registrera dig gratis här, glöm inte skriva i kommentaren/mailet vad du har för medlemsnr! OBS! Denna ger 2 lotter!
4.
Registrera dig gratis här, glöm inte att mobilaktivera, annars räknas ej lotten!
5. Registrera dig gratis här, glöm inte skriva ditt användarnamn!


Vad vinner man?

Ett superpresentkort värde 150:-, som man kan lösa in mot presentkort på mängder av olika butiker! För komplett lista, klicka här.


När får jag presentkortet?

Presentkortet skall finnas i din mailbox senast tisdag 26/1.

Om du hellre vill maila in dina uppgifter, så kan du göra det på [email protected]

LYCKA TILL!


Egen domän - hur göra?

Sen jag skaffade egen domän (för typ 12h sen haha), så har jag fått flera förfrågningar om hur man skaffar egen domän. Man får helt enkelt köpa en. :) Det finns mängder med olika domän- och webbhotell som säljer det. Jag betalar 99:- per år för min principessa.se-domän.

Jag har min domän hos binero, och kan starkt rekommendera dom!

Vill du ha en utförlig guide för hur man skaffar en, samt knyter den till bloggen så kan jag rekommendera designadinblogg.se


Världens bästa pojkvän!

Woooah! D är bästaste, för han gav mig massage igårkväll igen, bara sådär. Yes, bäst bäst bäst!

Jag sitter här och filosoferar om jag skall förnya designen eller inte.. vad tycker ni?



EGEN DOMÄN!

Wohooo! Nu har jag gjort slag i saken och skaffat egen domän. :) Så numera är adressen;

http://principessan.se


Gör som jag!

Bli medlem på Pointshop, så har du ditt presentkort inom en timme. :) Blir du medlem via mig så får du dessutom extrapoäng!

PointShop.se


Jag behöver hjälp!! Omröstning!

Jag är påväg att skaffa domän, och kan inte bestämma mig. Vad tycker ni?


I feel happy!

..Oh so happy!

Vet ni varför?
Jo! För att världens bästa D väckte mig igår när han kom hem, med blommor och Ben&Jerry. Arrrgh världens bästa pojkvän, I know!

Sen är jag glad, för jag har äntligen fått tummen ur, och har bokat tid för spamanikyr på onsdag kl 10.00. Härligt! 90min lyx, perfekt tid dessutom - direkt efter frukostshoppingen.

Imorgon är det skoooola. Ser fram emot det sådär mycket, men börjar iallafall sent. :)

Nu skall vi snart titta på film, och jag skall bli matad med Ben&Jerry-glass. Wahwahwah! Be jealous!

Good life.


Dagens glass.


Fråga till läsarna:

Läser ni seriöst inte reglerna för kommentarer, eller är ni så förbannat nonchalanta att ni skiter i dom?


Kommentera inte om ni inte läser reglerna. Är det så svårt?


Från och med nu kommer jag radera kommentarer med reklam, frågor som "vad gör du?", samt blockera dessa ip-adresser.


Non pardon!


Ansiktsmask.

Sååå.. här sitter jag med en stenhård ansiktsmask i facet, och tycker allmänt synd om mig själv. Världens mensvärk, så jag har ingen som helst lust att göra något annat än att dega i sängen idag. Pallade knappt att bada, poor me.

Hoppas det blir god middag idag iallafall.


Vad har ni gjort idag, och vad skall ni göra senare? :)


Jag kan inte le med den här jäkla masken.

 


Argt inlägg.

Okej.. jag var nyss väldigt, väldigt nära att skriva ett argt inlägg, men jag lyckades hålla mig. Jag ger det en vecka, och om jag fortfarande känner samma sak då, då kan ni minsann vänta er ett argt inlägg innehållandes både en ilsken text och vlog!

Sitter här just nu och känner mig aningens övergiven.. hoppas på att D inte kommer hem alltför sent. Ingen aning om när hans film slutar.. kanske borde kolla upp det? Så man har någorlunda koll iaf.

Imorgon vid lunch så skall jag träffa Ybert, och sen får vi se. Onsdag, så jag är leeedig! Woaaah vilken lyx. Typ iaf. Är fortfarande tung i huvudet och så, trots att jag ätit middag igen, men det går nog över efter att jag har sovit. Jag är inte den som blir sjuk sådär ändå.. räcker oftast med sömn för min del så är jag fit for fight igen.

Nu skall jag ägna resterande 35min på den här dagen till att spana bloggar, shopping och när D's film slutar.

Vad har ni gjort ikväll?





Ja, jag är fantastiskt söt!


Typ sjuk.

Känner mig så iallafall.. D tyckte det var så varmt inne igår, så vi sov med ventilen öppen. Dumt!!

Mår inte alls bra nu. Ont i huvudet och halsen + är jättevarm. Åhhhh! Jävla skit. Och D är på bio så stackars jag får sitta här själv och må dåligt. Lär bli sova tidigt ikväll. Kan inte ens garantera att det kommer en till update..

Kram.


Jävla hundar!

Arrrgh. Var nyss ute med bebis, och det var väl sådär skoj. Helt plötsligt från ingenstans, när jag pratade med Ybert, så kom det en hund farandes mot oss. Funkar väl sådär, min hund är inte särskilt snäll mot andra hundar.

Hundfight it was!

Nåja, min hund vann såklart iaf ;) Nejdå, men det gick bra. Den andra hunden fick ett sår ovanför ögat, men bebis klarade sig utmärkt. Och han är givetvis jättestolt.

Nu skall jag och D laga lite lunch (eller jag tänkte iaf), och sen får man se vad som händer. D skall på bio ikväll, så jag får roa mig själv. Det går nog bra.

Puss!



Min cam har roliga funktioner


Godnatt!

-8ce59f58d1e4940898adcddec6e79ea.png

Kolla varifrån!


Woaah, jag är så trött!

Sjukt trött. Varit en hård dag idag, typ.. lägger iaf in nagelbilderna som jag lovade, sen får vi se om det blir mer update ikväll eller inte. :)

Någon frågade mig vad jag har för mobiltelefon, jag har en Sony Ericsson C905. :)

Och ja, förresten! Schampoot och balsamet var superbra. Doftade superfräscht, och balsamet var perfekt konsistens. Rekommenderas till er som inte testat detta!

Här är iaf bilderna, som utlovat. :)



Före



Efter


Efter


Sååå.. vad tycker ni? :)


Bokföringslektion till 21.

3fa5a4002c4a59659fcc5dc92c22ae4f.png

Kolla varifrån!


Innehållsrikt inlägg. Typ.

Sådärja! Nu har jag varit ute med hjärtat, och till och med lyckats få i mig lite frukost. Juice + tunnbröd = <3.

Nu skall jag strax hoppa ner i badet. Har fått i uppdrag att prova "TRESemmé" schampoo och balsam, så vi får se om det är bra. :) Och med mig har jag givetvis Bubbleroom som jag köpte igår.

Justeja! Fick mina presentkort från GratisBio idag. Se, och njut. :) Nu ser ni att det verkligen funkar!

Nej, nu har jag lite bråttom faktiskt. Puss och kram.



GratisBio



Schampoo + balsamprov



Frukost :)


Jag är luuugn.

Okej, nu har jag väl lugnat ner mig någorlunda. Fick världens ryck förut, då Acer, mamma och pappa lyckades ringa inom loppet av 20min. När jag sov, och jag avskyr att bli väckt av att det ringer.

Ligger fortfarande i sängen. Skall strax gå upp och tappa upp badvatten, så badkaret fylls på medan jag går ut med hjärtat. Blir en sen, men halvlång dag idag. Har historia 14.45-16.45, och sedan bokföring 18.00-21.00. Sådär skoj att ha så lång dag när man sovit i drygt 5h. Men jag överlever nog :)

Vi hörs senare! Innan jag går till skolan såklart. Skall ju visa bilder på naglarna. ;)

Puss!



Jag får damp!!!

Arrrgh, seriöst! Jag får damp!!

Godnatt.

Natti! Bilder kommer imorgon :)

-bfadf916d031a29dbf720297d2b442c.png

Kolla varifrån!


Här skall fixas naglar!

Nu skall jag fixa naglarna. Till min hjälp har jag;

*Nagellåda med filar, orangepinnar etc.
*Nagelpenna från Depend
*Varmt vatten
*Nagelolja från Premier
*Polerare från Premier
*Handkräm från MaryKay
*Bas-, över- och tipplack från Depend
*Ljusrosa "56 Riga" lack från Mavala
*Remover från Depend + paddar


Före- och efterbild kommer upp sedan eller imorgon. :)




Lugnande och fuktgivande ansiktsmask

*1 tsk filmjölk eller naturell yoghurt
*1 tsk honung

Blanda ingredienserna.
Smörj in den tunnflytande smeten, och låt den verka i 20min.
Tvätta av med ljummet vatten.


Plättlätt! Går fort att göra, och fungerar toppen. :)



Källa: Skönhetsbibeln av Karina Ericsson Wärn. Utgivning: Bonnier Fakta. ISBN: 978-91-7424-004-7

Köpa, eller inte köpa?

Woaah! Har hittat en jättesöt BH i min storlek för en gångs skull. Eller ja, typ min storlek, men den fungerar. Endast 149:-bubbleroom.se


Skall jag, eller skall jag icke?


Bubbleroom

Köpte en sån här idag när vi var på Ica. Aldrig läst någon Bubbleroom tidigare, så vi får se om den här är bra. I värsta fall kostade den ju bara 10:- (värsta kapet haha) så då är det ju skitsamma.

 



Har ni läst Bubbleroom? Vad tyckte ni?


Shopping.

0fd567203713bec990c36496531c076c.png

Kolla varifrån!

Shopping.


Nu skall jag gå!

Woooaaahhh! Ute i sen tid - som vanligt :) Men jag hinner. Det är chiiill mannen! Hejs svejs.


§hjkeh

Öronmuffar: H&M, Sjalar: Köpta i Barcelona, Hoodie: United Colors of Benetton Barcelona


Jag är.. seg.

Jag har alltså fortfarande inte kommit iväg till Ica. Men nåja, spelar ingen roll, dom stänger inte förrän kl 21.00, så tänkte väl dra mig om drygt 40min.

Sitter just nu och lyssnar på EMI's spotifylista med dom 100 bästa plattorna. Grymt! Jag har ofta svårt att komma på vad jag skall lyssna på, så den var verkligen toppen.


Vad pysslar ni med ikväll? :)


Förbannad.

Åhhh, jag är så förbannad på mamma.

Sa vid maten att jag och D måste gå till Ica sen, för både brödet och juicen är slut = överlever inte morgondagen. Då säger mamma att "jaha, Zorro's mat är slut. Köp ny". Vilket jag då tyckte att det kan jag köpa imorgon. Varpå hon säger till Zorro att "jaha, du får ingen mat idag".

Ärligt talat? Jag är inte förbannad för att jag måste köpa hundmat, jag är förbannad för att om jag inte av en slump sagt till D att vi måste gå till Ica sen, så hade jag inte fått veta att hundmaten är slut. Och då hade inte Zorro fått någon mat.

Jag blir så förbannad! Det tar 10min att gå till Ica, och hon har varit hemma både igår och idag, och trots det så har hon varken gått dit, eller sagt något. Och då var jag ju ändå på Ica igår som sagt.

Det här är så jävla inte okej. Jag kan överleva utan mitt bröd och min juice, jag kan äta något annat, men det kan inte Zorro. Han kan inte göra ett aktivt val att köpa ny hundmat eller inte.

Arrrgh! Så ja, nu skall jag verkligen till Ica sen. Och då är det hundmat som prioriteras, inte mitt lyxbröd eller någon dum juice.






Världens finaste hund.


Seeeeg dag.




Idag händer
inte ett dyft. GulleD väckte mig med kaffe och smörgås på sängen, för att sen tappa upp ett varmt bad till mig. Åhh, jag dör! Världens bästa, visst? I know you want him. ;)

Nu sitter jag här och checkar bloggar. Hittar tyvärr inget som faller mig jättemycket in i smaken dock, men men. Vi får se. Sen tänkte jag komma upp med lite ansiktsmask-tips, som passar bra nu i vinterkylan. Och kanske som aktivitet en bakissöndag som det här. Alla verkar tamejtusan bakis. Gaah så trist!

Tanken var att D skulle på bio med en kompis idag, men det blir inte av. Blir antagligen av senare i veckan istället. Men vi får se, det beror på om det finns biljetter eller inte. Nåja, jag är ego så jag är glad att han blir kvar hemma. ;) Även om han spelar Need For Speed just nu, haha.

Nåja. Hörs sen! Puss!!


Godnatt! Eller något.

-d2d32b3d9659cd8e34852791d786b9a.png

Kolla varifrån!


Mess..

Faaan. Lyckades putta ut Daniels öl på golvet. Suck! Mongo.



Ahh så gott. :)

252aa30d071f45e1663d9f79ab903f14.png

Kolla varifrån!


Gårdagen.

Aww, glömt att berätta om gårdagen ju. Var bara hemma, men den var helt ljuvlig! Älskade D gav mig helkroppsmassage 30min före middagen, och sen 60min senare på kvällen. Självklart med levande ljus och relax-musik. Jag vet att jag har världens bästa pojkvän. Vet att ni är avundsjuka. ;)

Så efter underbara gårdagen (som skall bli traditionellt fredagsmys tycker jag *lala*) så kan jag verkligen inte gnälla på att han spelar need for speed.

Och jag är verkligen inte bättre. Jag sitter ju här, hahah.




Fryst in lite yoghurt. Ursäkta bilden, D sitter på vanliga babyn så kommer inte åt PS..


Tack Samuel!!

Äntligen har vi fått igång Need For Speed. Tack snälla Samuel som hjälpte till! Nu fungerar det perfekt. :)

Jag sitter fortfarande här, medan D spelar NFS (oväntat va?). Var tidigare lite uttråkad, men nu är jag sjukt pepp när jag såg att det varit världens besöksrekord på bloggen, samt att NFS fungerar. Nu är jag sjukt pepp!

Funderar på att frysa in lite yoghurt, men kan inte bestämma mig.. vad tycker ni?




Obs! Om 1 vecka är tävlingen avgjord. Glöm inte att anmäla dig för din chans att vinna ett superpresentkort värde 150:-. Länk finns i menyn till vänster. :)

Need For Speed och Nelly.com

Åhhhh! Är det bara jag som har porblem med blogg.se? Försökt att komma in på bloggen i 45min för att skriva ett nytt inlägg, men har inte fungerat. Blir tokig! Nu fungerade det iaf. Vi får hoppas att det funkar att skicka.

Jag och D sitter vid varsin dator.. han försöker installera Need For Speed (går sådär), och jag kollar runt på bloggar, gratissidor och nelly.com (går bra!).

Verkar inte hända något speciellt ikväll.. vad skall ni göra? :)


Arrghh!

Var nere på systembolaget kl. 14.57. Det är härligt att jag alltid skall vara ute i så god tid.

Nu skall jag plocka in tvätten, och sen bada.. känner mig helt bakis trots att jag inte ens har druckit alkohol? Nåja. Hörs sen. Puss.

Ge mig styrka!

..att gå till Systembolaget. Som det känns nu så skiter jag nog i det. Jag vill gå dit, men jag orkar inte.

Status Quo.

Gratis-fashion.se

Hallådär!


Är ni medlemmarGratis-Fashion.se? Blev medlem där den 3/1, och har redan samlat hur mycket poäng som helst! Det är verkligen superlätt. Nedan så kan ni se när jag blev medlem, och hur mycket poäng jag har nu. Och exempel på vad ni kan lösa in poängen till. :)


Vad väntar ni på? Registrera er nu, så har ni ert presentkort redan imorgon! :)





Besök Gratis-Fashion.se


Vill ha, vill ha, vill ha!

Awww, den här skulle passa min personlighet så bra. 2gb minne, 10.1" LED skärm, bluetooth, minneskortläsare och upp till 11(!) timmars batteritid.





Skall jag, skall jag icke?


Dagens middag.

Dagens middag. Observera broccolin! Woho.



Vad har ni ätit idag? :)


Jäkla blogg.se

Försökt att skriva ett nytt inlägg i flera timmar, men har inte fungerat.

Idag har jag fått ärenden uträttade, halvt om halvt. Ringt både Acer och bostadsbolaget, men inte fått tag på någon av dom. Trist. Men lämnade iaf telefonnumret till Acer, så dom ringer väl upp på måndag.

Hinner bara med en kort, kort update nu, för jag skall precis äta. :) Babe lagar mat, som vanligt!

Puss.


(P.s. Glöm inte bort tävlingen, bara en vecka kvar nu!)

Mmmm...



Nattkäk :)

Följ min blogg med bloglovin


VIP-shopping på H&M

Hörrni Stockholmsbor!


Ni missar väl inte frukost- och VIP-shoppingen på H&M på Drottninggatan 58 den 27/1? Clubmedlemmar bjuds på frukost, 20% rabatt på hela sortimentet och dessutom möjligheten att vinna biljetter till ELLE-galan 2010. Stylister från ELLE kommer även att dyka upp, och berätta om vårens trender.

Boka upp den 27/1 kl 07.30 - 09.30 snarast, men glöm inte att osa dig och den eventuella vän du tar med dig. Antalet platser är begränsat, och du får svar snarast möjligt om du kommer på listan eller ej.

OSA genom att skicka mail till [email protected].
Uppge för och efternamn på dig själv och den vän du ev. tar med dig.

Inbjudan är strikt personlig, och får ej överlåtas. Glöm inte ditt club-kort!


Vi ses!


Dator trasig, dator lagad.

Woooaah, babe kom in till mig i badkaret och berättade en tråkig nyhet - min reservbaby var trasig. Hon startade inte, och hade ingen ström, trots att adaptern var i.

Det var bara till att kliva upp ur badet och se vad som stod på.. Öppnade upp datorn och kikade, och svaret var enkelt - jordningen hade släppt, så datorn fick ingen kontakt med batteriet. Plättlätt! Allt löst, allt bra. :) Måste dock fortfarande köpa ny fläkt till reservbaby, men det får bli lite senare. Ingen panik..

Det krävs en kvinna för att laga en dator!


Good life!

426c478185f8aee6e355c67f0d8674f3.png

Kolla varifrån!


Uträttat idag;

1. Varit hos studievägledaren
2. Handlat


Jag fixade om Historian till halvdistans, samt valde bokföring som extrakurs, för att komma upp i mina poäng. :) Känns bra! Nu kan jag äntligen börja planera scheman, och kolla upp kurslitteratur. Har varit lite halvonödigt att göra det innan schemat var klart.

Nu sitter jag här och håller D sällskap medan han lagar mat. Ja, han lagar alltid mat. Det är en enkel ekvation; jag avskyr att laga mat och är superdålig på det, medan han tycker det är roligt och är riktigt duktig.

Ahhh just as I want it! Lovely.

Har även varit
på Ica och handlat, vi invigde vårt nya gemensamma Ica-kort. ;) 413.50:- fick vi hosta upp! Usch då, men det var med Elle och Veckans Nu också, så det gör inget. Haha! Var påväg att snappa åt mig en Amelia i farten också, men då sa D ifrån - han förstår inte alls min fablesse för magasin och tidningar. Buhu, stackars mig. Fast jag skall väl inte klaga, fick hem både Glamour och Iform i brevlådan idag.

Har ni gjort något vettigt idag? Vad? :)




Dagens inköp


Inbjudan Swesportgalan

På söndag den 17 januari är det dags för Swesportgalan igen, där det under kvällen delas 13 priser ut till de främsta företagen i den Nordiska sportbranschen (Gear of the Year). Det bjuds även på modevisning av de senaste sporttrenderna, samt underhållning från Sara Varga, Pelle Arhio, Lars Hägglund och Basic Element, allt under ledning av Fredrik Bergling, känd från SVT.


PROGRAM

19.30 GEAR OF THE YEAR
Vinnarna i Sportfacks prestigefyllda pris utses i 13 kategorier Sara Varga ackompanjerad av Pelle Arhio och Lars Hägglund

20.00 COLLECTIONS 2011
Fashionabel modevisning som visualiserar de senaste trenderna i branschen presenteras på scenen av modeller och några av våra Svenska välkända blogg-profiler på catwalken som bla. Alexander Erwik, Kelly Biddle och Izabella Fröberg.

20.30 BASIC ELEMENT
Basic Elemement intar stora scenen. Kvällen fortsätter med DJ som levererar sköna beats från DJ båset

Klädsel: Medveten Adress: Kistamässan, Kistagången 1 i Kista Tid: 19.30


Skriv upp dig på listan senast imorgon fredag 15/1 för fri entré för dig och en vän. :)


Skriv upp dig här!


Manikyr, pedikyr eller ansiktsbehandling?

Idag har jag uträttat.. absolut ingenting. Till skillnad från igår, då uträttade jag ju massor med ärenden. Betalade till och med räkningar i rejäl tid för en gångs skull. Grattis! Jag brukar alltid betala dom i allra sista stund typ. En rejäl förbättring!

Nu sitter jag i köket, D sitter mittemot mig och pratar med sin mor i telefon. Vi har diskuterat en present till en kamrat, och vi får se hur det blir med det.. hoppas allt går vägen. :)

Kl 17.00 skall jag befinna mig hos studievägledaren för att fixa lite i mitt totalt ihopsnärjda schema, samt lägga till en kurs. Det är behövligt.

Har funderat lite på att boka någon behandling också.. velar mellan ansiktsbehandling, manikyr eller pedikyr. Kan inte riktigt bestämma mig. Stackars mig, vilket i-landsproblem. Vill ju såklart ha allt, men det känns som att min stackars plånbok blir lite ansträngd isåfall. Visst har jag råd, och därför blir man än mer sugen, men - nej.

Vad hade ni valt? Manikyr, pedikyr eller ansiktsbehandling?


Viva le CSN.

Wohooo! Csn skickade ju beslut om studiestöd i förra veckan, och där stod det att pengarna betalas ut tidigast en vecka efter kursstarten. Jojo. ;) Kurserna startade 11/1, och jag fick pengarna redan igår - 12/1. Säga vad man vill om csn, men snabba, det är dom!

Nu ligger jag och D i sängen med en varsin dator. Jag vid mina bloggar, och han vid sitt pointshop haha. Skall nog anamma honom och surfa in där jag också. :)

XOXO


Dagens shopping.

Köpte en ny kalender idag, så nu kan jag äntligen få styr på mitt liv haha :) A5 format såklart!




Den blir din för 129:- hos Åhléns.


Arrrgh!

Jag har total bloggtorka för tillfället. Hur high-tech är det? Noll ja..

D har iaf precis gått ut med Zorro, och jag sitter här och knåpar ihop något inlägg så ni vet att jag lever ;)

Skall strax gå och dricka lite kaffe, sen skall jag dra mig inåt stan. Har lite ärenden att uträtta :)

Funderar på om jag skall ta och halvlocka håret medan jag dricker kaffe.. det skall jag nog!

Har iaf ringt Yourlenses om fakturan.. fick linserna igår eftermiddag och förfallodatum var idag (!). Lite tokigt hörrni. Men dom hade tydligen flyttat fram förfallodatumet till 22/1 :) Toppenbra, tack för det!

Vi hörs sen, bitches. XOXO

Godnatt rumpnissar. XOXO.

3e4c1a26496f56c932de285f9bd5c366.png

Kolla varifrån!


Hej färgglad tvätt!

0a6f30b4cdde55d6416710442f6a14a5.png

Kolla varifrån!


Stoppa plus-size hysterin!

Den är överallt. Hyllas. Älskas. Prisas. Jag kräks.

Jag pratar om
plus-size hysterin som råder. Allt började med V magazine som ägnade hela sitt januarinummer åt plus-size modeller. Hur kan det här hyllas? Jag förstår inte.

Det har varit en bestående hysteri att modellerna i tidningar och media är alldeles för smala, och det skall vi motarbeta, absolut, men inte genom att köra en total motpol.

Vad hände med det hälsosamma? Det är inte beundransvärt på något vis av V magazine att ägna hela sitt nummer åt plus-size modeller, det är faktiskt bisarrt och pinsamt. Visst kan kvinnor av modell större vara vackra, men vi kan inte komma ifrån det faktum att det inte är hälsosamt att vara överviktig. Så hur kan det hyllas och prisas? Det är bisarrt. Så typiskt människan.

Normalviktiga vill vi absolut se mer av i media och tidningar, men absolut inte överviktiga. Det är inte normalt. Lika lite som det är normalt att vara så totalt nerbantad att man ser revbenen.

Om det är något vi skall sträva efter så är det att vara hälsosamma, och är man hälsosam blir man per automatik normalviktig. Då väger man inte 85kg fett till 160cm längd. Det är bara att inse. Det är äckligt att kändisar som ex Beth Ditto hyllas i media för att hon inte går ner i vikt. Hallå! Den bruden borde absolut gå ner i vikt. Det är inte hälsosamt någonstans.

Jag är trött på det extrema - att det alltid skall vara svart eller vitt. Alltid skall det vara 175cm och 50kg, eller 160cm och 80kg. Jag kräks, blir äcklad.

Får man föreslå 165cm och 55-65kg? Det känns mer normalt, proportionerligt. Eftersträvansvärt.


Nej, jag dissar den sjuka fett-hyllningen. Och jag hoppas innerligt att den glöms bort snart.


Vuxenpoäng och städning.

Idag har jag skaffat ett rejält vuxenpoäng. Jag och D har skaffat gemensamt Ica-kort! Woaah! Den ni! Haha. Haft Ica-kort tidigare, men gemensamt Ica-kort är aningens mer vuxet. ;) Eller? Haha.

Nu sitter jag här och får inte röra mig ur fläcken, för D moppar golvet och vill inte att jag skall dra runt massor med smuts, haha! Men mig gör det inget. Jag avskyr att städa, och det innebär ju att jag kan sitta här istället, och på alla gratissidor. Ja, jag är nog lite besatt.

Tror förresten att mina presentkort från GratisBio kommer imorgon! :D Hääärligt!


Vad har ni gjort idag? Har ni gjort någonting riktigt duktigt, som typ skaffa Ica-kort eller städa? Haha!



Vad fan g?r jag vaken? Upp 07.30..

61376b719124e9959bfe44ae22fe4a04.png

Kolla varifrån!


Mulberry bayswater

Funderar på om det här skall bli mitt nästa väskköp..

Vad tycker ni? Vilken färg tycker ni är snyggast?






Lär er skriva, förihelvete!

Jag blir tokig, har suttit och irriterat mig på det här hela dagen. Vad jag pratar om? Folk som fullkomligt skiter i bokstäver! Folk som tycker att "men det spelar ju ingen roll" även fast hela meningen får en annan innebörd.

Exempel:

*Ja istället för jag
*De istället för det
*å istället för och


osv. Jag blir tokig! Hur svårt är det att lägga till sista bokstaven, eller skriva ordet korrekt? "De" har en helt annan innebörd än "det". Jag vet att man kanske uttalar det så, men det är stor skillnad på skriftspråk och talspråk. Det är otroligt jobbigt att läsa, och det ser nonchalant ut och bara genomlyser hur lat personen är.

Det som är roligt är folk som skriver "de" istället för "det", men skriver "juh", dvs lägger till en totalt onödig bokstav. "Hur tänkte du nu?" tänker jag då. Skyll inte på att ni "inte orkar" skriva hela ordet, när ni dessutom lägger till helt onödiga bokstäver.

Eller folk som resonerar som så att "jag skriver faktiskt hur jag vill". Visst, det gör ni, men ni kommer inte fortsätta med det. Tro mig. Jag resonerade så när jag var ~15, men sen växte jag ifrån det. Man inser hur jävla töntigt det ser ut, och man skäms fan såhär i efterhand. Och inser faktum; det är i princip bara snorungar i mitten av tonåren som skriver så. Bortsett från dyslektiker och ordblinda. Eller blinda överhuvudtaget.

Nej, snälla ni, lägg till den sista bokstaven. Så jävla jobbigt är det inte, och tycker ni faktiskt det så tycker jag uppriktigt synd om er. Det kan inte vara lätt att vara så lat. Ni måste verkligen ha ett ooootroligt jobbigt liv. Eller kanske inte.

XOXO

Jag vann 20.000p!

WOHOOO! Loggade nyss in på pointshop.se, och såg att jag vunnit 20.000p :D Shit vad jag är glad nu!

Vill du också bli medlem på pointshop och få gratis saker? Registrera dig här.

wohooo


PointShop.se


Skolstart.

Jaha, idag börjar kurserna på komvux, men jag måste träffa min studievägledare och ta ett snack med honom. För det första så krockar 3 kurser (!), en skall bytas till distans och det saknas 50p. Grattis.. jäkla strul. Hinner inte dit idag, så jag får gå dit imorgon. :)

Pluggar ni? Vad pluggar ni? Vad har ni för mål med studierna?


Tävlingsändring!

OBS!! Jag har ändrat lottreglerna i tävlingen. Nu får du 2 lotter om du registrerar dig på den ena länken. KOLLA IN!

(Om du inte kan registrera dig själv för att du redan är medlem så går det bra om någon kompis till dig reggar sig på länken/länkarna i ditt ställe)


Nu skall trollet sova. Natti!

3284e1038af06d4a322016385183c028.png

Kolla varifrån!


Vilket röj!

Här är man borta ett par timmar, och när man kommer tillbaka är det världens röj med kommentarer, mail och besökare. Härligt!! Keep up the good work ;)

Har legat ett par timmar i badet med levande ljus, avslappnande musik, hårinpackning och ansiktsmask (med dom obligatoriska gurkskivorna på ögonen såklart!)

Nu skall jag ägna närmsta tiden åt att svara på kommentarer (peuw!!) och fixa med tävlingen. Men hjärtebarn! Glöm inte bort att skriva er mailadress! Det är flera som glömt det, och jag behöver den eftersom presentkortet skickas via mail. Så glöm inte det. :)

Puss på er!

 



TÄVLING PÅGÅR!


Whoooaaahhh!

Seriöst, slutar det aldrig snöa? Jag gillar snö, det är inte det, men någon måtta får det väl ändå vara? Just nu snöar det bara pytteflingor i en rasande hastighet. Mysfaktor = 0. Jag vill ha måååånga, stora slingor som sakta dalar ner, inte flingor i regndroppsstorlek ffs.

Nu skall jag spana in lite heta vårköp och sådär :) Hörs sen!


TÄVLING PÅGÅR!


Ny tävling! Vinn superpresentkort!

 

TÄVLA OM SUPERPRESENTKORT PÅ 150:-!

 




Precis som jag funderat på har jag bestämt mig för att ha en tävling här på bloggen. Den kommer pågå i 2 veckor, och det kommer finnas olika sätt att kunna vinna på.


Regler:

1. Man får bara anmäla sig en gång
2. Kör schysst spel, annars blir du diskvalificerad (jag kollar IP!)
3. Du kan välja mellan att maila mig med uppgifter, eller skriva en kommentar.
4. Tävlingen kommer avslutas lördagen 23 kl 21.00, och vinnaren kommer dras via vlog.
5. Du kan tjäna "lotter" på flera olika sätt. Fler lotter = större chans att vinna.
6. Tävlingen är helt gratis, och presentkortet kommer skickas via mail.

Hur gör jag för att tävla?

Du kan samla totalt 6 lotter som mest, och du skriver hur många lotter du samlat, och på vilket sätt, via kommentarsfunktionen på det här inlägget, eller via mail. Följande information skall finnas med;

1. Namn
2. Mailadress
3. Eventuell blogg
4. Nummer på vilken/vilka lotter du samlat, och relevant information (t.ex användarnamn).

Hur samlar jag lotter?

1. Skriv på din blogg att du är med i en tävling om ett superpresentkort hos mig, glöm inte att länka!
2. Följ mig via bloglovin
3. Registrera dig gratis här, glöm inte skriva i kommentaren/mailet vad du har för medlemsnr! OBS! Denna ger 2 lotter!
4.
Registrera dig gratis här, glöm inte att mobilaktivera, annars räknas ej lotten!
5. Registrera dig gratis här, glöm inte skriva ditt användarnamn!


Vad vinner man?

Ett superpresentkort värde 150:-, som man kan lösa in mot presentkort på mängder av olika butiker! För komplett lista, klicka här.


När får jag presentkortet?

Presentkortet skall finnas i din mailbox senast tisdag 26/1.

Om du hellre vill maila in dina uppgifter, så kan du göra det på [email protected]

LYCKA TILL!


Försenad.

Arrrgh! Vaknade för drygt 25min sen. Panik! Skulle gått upp till pappa ~förmiddagen för att lämna systemet, men det gick ju sådär. Har precis stressat klart det i all hast, och nu skall jag flyga upp ur sängen och upp till honom. Ledsen för så kort update, men jag måste rusa.

XOXO

Stora inlägget om gratissidor.

Jag har fått både en del mail och förfrågningar på vissa sidor om gratissidor, vilka som finns, och hur dom fungerar. Nu skall jag dra det så enkelt som möjligt, med förhoppning om att jag besvarar era frågor, och väcker ert intresse att prova dessa sidor! :)




GratisBio.se




100% Gratis?

Ja.

Tillgängligt för folk under 18år?

Ja.

Välkomstpoäng?

Ja, vanligtvis 50p, via min länk 75p.

Inväxling av poäng till?

Presentkort, biobiljetter, tidningsprenumerationer.

Lägsta poängnivå?

200p för ett presentkort.

Hur samlar jag poäng?

Aktivitetspoäng, besöka hemsidor, utnyttja gratiserbjudanden. Procentshopping.

Aktivitetspoäng?

Ja, upp till 2p varje dag du loggar in, blir vän med någon och skriver i någons gästbok.





Supergratis.se




100% Gratis?

Ja.

Tillgängligt för folk under 18år?

Ja.

Välkomstpoäng?

Ja, 20p.

Inväxling av poäng till?

Presentkort, biobiljett, lotter, Xbox 360 m.m.

Lägsta poängnivå?

150p för en godis.

Hur samlar jag poäng?

Aktivitetspoäng, besöka hemsidor, utnyttja gratiserbjudanden. Poängshopping.

Aktivitetspoäng?

Ja, 2p varje dag du loggar in.





Gratis-Fashion.se




100% Gratis?

Ja.

Tillgängligt för folk under 18år?

Ja.

Välkomstpoäng?

Vet ej.

Inväxling av poäng till?

Presentkort, parfymer, kläder m.m.

Lägsta poängnivå?

1200p för ett presentkort.

Hur samlar jag poäng?

Aktivitetspoäng, besöka hemsidor, prenumerera på nyhetsbrev m.m.

Aktivitetspoäng?

Ja, 2p varje dag du loggar in.


Besök Gratis-Fashion.se



Gratis-Makeup.se



100% Gratis?

Ja.

Tillgängligt för folk under 18år?

Ja.

Välkomstpoäng?

Ja, 50p.

Inväxling av poäng till?

Presentkort

Lägsta poängnivå?

400p för ett presentkort.

Hur samlar jag poäng?

Aktivitetspoäng, besöka hemsidor, göra erbjudanden.

Aktivitetspoäng?

Ja, 1p när du loggar in samt 1p för att svara på dagens fråga. Högst 2p per dag.





Pointshop.se



100% Gratis?

Ja.

Tillgängligt för folk under 18år?

Ja.

Välkomstpoäng?

Vet ej.

Inväxling av poäng till?

Presentkort, parfym, godis m.m.

Lägsta poängnivå?

1100p för godis.

Hur samlar jag poäng?

Aktivitetspoäng, besöka hemsidor, utnyttja erbjudanden, blogga(!) m.m.

Aktivitetspoäng?

Ja, 10p när du loggar in dagligen, 10p för att läsa deras nyhetsbrev, samt 20p för att svara rätt på dagens fråga.


PointShop.se




Vad väntar ni på? Registrera er nu och testa. Ni kommer inte ångra er! :)


Det här går.. sådär.

Håller på med pappas system som jag skulle hjälpa honom med.. det går sådär. Har en liten kort paus på drygt 10min nu för att samla och rensa tankarna, samt värma kaffe. Kan verkligen behöva det!

Fredag idag, blir lugnt och skönt. Eventuellt att jag går och köper tobak och filterhylsor sen, beror på hur mycket det behövs.. nu skall jag fortsätta med mitt. Ciao!

Ny tidning = lovely.

7d1d73350980283d204ce8f382bcc396.png

Kolla varifrån!


Mätt i magen.

Whoooa, precis ätit en jätteportion mat. Supergott, även om det kanske var lite väl mycket vitlök i.

Nu sitter jag och väntar på att Daniel skall duscha klart så jag kan hoppa i badet. Tänkte nog läsa någon bok också? Vi får se!

Puss på er. :)

Csn, woho!

Wuäääähiiii! Idag fick jag mitt CSN-beslut. Härligt! Visst att det är en stor del lån, men kom igen - att veta att man får pengar är härligt!

Nu sitter jag här
och lurkar medan Daniel lagar lunch - spaghetti med quornfärs. Supergott, längesen som jag åt quorn. :)

Varit uppe hos pappa en stund också, han behövde hjälp med lite fotbollssystem, så jag ska väl ta tag i det senare. Ville mest skriva en kort update så ni vet att jag lever. Puss!



Sovdags ffs. Godnatt!

46e769a29436a926f99b198d4b8d3520.png

Kolla varifrån!


Åhh, ge mig sommar, nu!

Hittade precis alla bilder från när jag var i Bergianska trädgården i somras. Så otroligt grönt och vackert! Om ni har möjlighet att besöka den, så gör det! Ligger vid Frescati/Universitetet. :)





Kommentarproblem.

Hej!

Har tyckt att det varit ovanligt tyst sen igår, och det var tydligen mitt eget fel eftersom det inte fungerade att kommentera. Hade råkat tagit bort en yttepytte bokstav, och detta resulterade i att det ej längre gick att kommentera.

Förlåt, förlåt! Nu får ni kompensera mig genom att kommentera friskt. :)

Puss på er, gullisar!

Lalalala

Precis tillbringat 45min med att prata med Carina i telefon. Jisses! Vi har hunnit prata om allt från kylan, till laktosintolerans och Mjölby. Här vare man snabb i svängarna må jag säga!

Nu skall jag samla lite poäng på Pointshop. Har just nu 10.000p, och jag satsar på att ha 20.000 innan kvällen är slut. :)

Puss!

PointShop.se


Blöörp!

Ligger i sängen med datorn och väntar på mat. Så hungrig så jag skulle kunna avlida! D är ute i köket just nu och pysslar ihop någonting. Ingen aning om vad dock..? Men han är nog ambitiösare än makaroner och köttbullar som var mitt förslag, haha.

Nu skall jag springa dit och se vad han pysslar med. Update senare. :)

XOXO


SuperGratis.se

I väntan på alla mail och saker, så tänkte jag passa på och göra lite reklam för Supergratis.se, en till i raden av alla gratissidor.

Av alla sidor som jag provat så är Supergratis faktiskt den där jag snabbast lyckats samla ihop poäng till att kvittera ut något. Första premien kunde jag hämta ut redan efter 10min.

Det är enkelt och gratis att registrera sig, och otroligt enkelt att samla poäng. Dessutom får du 2poäng varje dag som du loggar in!

Supergratis.se är helt klart en favorit. :)

Om ni vill registrera er (klart ni ska!) så ska ni gå in på supergratis.se, eller klicka på bannern nedan. Gör som jag, få gratissaker via supergratis.se!


Visst går tiden segt..

..när man väntar på någonting? I mitt fall ett mail och två insättningar på banken. Tiden bara segar, och segar, och segar. Ni vet, sådär så man tror att man gett personen fel bankkonto och har god lust att ringa banken. Men så är det inte. Pengarna kommer in sen. Typ. Kl 17.00. Suck!!

Men SUCK!

..varför händer alltid sånt här när man verkligen måste in på internetbanken? Varför!? VARFÖR?!!?


Jag ser det snöar..

Woho! Kl är 12.23 och jag är vaken frivilligt. Amazing! Faktiskt varit vaken sen halv 12, utan att egentligen ha en "orsak" till det. Komma upp i tid, javisst, men varför?

Nu ligger jag iaf i sängen och gosar, D ligger bredvid och snarkar som en galning. Han verkar sova gott. ;) Tänkte snart väcka honom så han också kommer upp i tid. Idag skall jag eventuellt in till stan och fixa lite ärenden, men vi får se hur det blir med den saken. Kanske jag göra det imorgon istället, men då måste jag gå upp jäääättetidigt. Buääähhh!!

Vad skall ni hitta på idag? :)


Godnatt på er!

0-11fda259a64eb8317e15d8e1534cfebc.png

Kolla varifrån!


Bilder funkar bra som dekor! :)

5f534bb2ed8efea450e96f4c0a44a3e7.png

Kolla varifrån!


Ny bloggdesign finally uppe!

Sååå. Nu har jag suttit hela dagen och knepat och knåpat. Blev iaf relativt nöjd. Behöll samma färger som innan, kändes bäst så. :)

Vad tycker ni?


Ny bloggdesign!

Håller på med en ny bloggdesign, går väl helt okej. Nästan klar, men måste fixa ny header och lite smådetaljer. Förhoppningsvis kommer den upp ikväll eller imorgon. Håll utkik! :)


Dagens ljusa schema.

Efter att ha somnat vid 06.30, så var det dags att röra sig upp vid 10.30 igen. *Gnäll gnäll*. Snacka om att jag är död, men Zorro måste ju ut så..

Sitter och väntar på att maten skall bli klar, och efter det skall jag bada. Har lite saker att ta itu med idag. Schemat ser ut följande;

12.00 - Lunch
12.15 - Bada
13.00 - Bloggmöte med mig själv, angående design etc.
14.00 - Mellanmål
14.15 - Hundpromenad
15.00 - Allmänpraktiska saker, såsom räkningar etc.
16.00 - Leeeeeeeeedig att göra vad jag vill! WOHO!

Argh vad jag är trött!! Nu = bada.

0-236b82a43a144a3bfcfbd6a861a6b29d.png

Kolla varifrån!


Tävling!

Jag funderar på att ha en tävling här på bloggen snart där man kan vinna ett presentkort..


vad tycker ni om det? :)



Hallå där!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har bara slappat som vanligt. :) Skall ta itu med lite praktiska saker senare ikväll, CSN-bidrag och sånt där. Just nu sitter jag på GratisBio.se. Är ni medlemmar där? Annars så kan ni bli medlemmar här.




Hur samlar ni helst poäng? Hur mycket poäng har ni just nu?
Vad brukar ni kvittera ut för era poäng?


M testar Voddler.

Så, nu har jag haft Voddler ett par dagar, och det är dags för ett litet test.


Vad är Voddler?

Voddler är en gratis streamingtjänst som påminner om Spotify men med filmer istället.

Hur får man Voddler?

Voddler är just nu endast tillgängligt med inbjudan, tyvärr.

Är det verkligen gratis?

Yep! Men det finns köpefilmer också från 5-39:- st.

Hur fungerar det?

Man skapar en användare på sitt program, som man sedan loggar in med. Där kan man välja filmer efter popularitet, rekommendation eller genre. Man väljer den film man vill se och trycker på "Play". Då börjar filmen visas. Dock är det ett par minuters reklam innan filmen börjar, och även efteråt när filmen är slut.

Fördelar:

*Det fylls på med gratis filmer allt eftersom programmet växer.
*Svensk text
*Bra att reklamen är innan och efteråt, istället för att klippa filmen mitt i.
*Mycket bra bildkvalitet.

Nackdelar:

*Kräver mycket bandbredd, hackar lätt.
*Själva programmet är på engelska, trots att det är svensk text.
*För tillfället är programmet relativt tunt i sitt utbud då det är såpass nytt
*Endast tillgängligt på inbjudan


Efter att ha tittat på ett antal filmer på Voddler så måste jag säga att jag är imponerad! Visst är utbudet tunt såhär i början, men bildkvalitén är otrolig, och det är inga problem att köra en HDMI-kabel till tv'n. Reklamen före och efter ser jag inte som något problem, snarare som kisspaus och hämta-chips-med-dip-och-cola-innan-filmen-paus.
Vi får se när dom släpper Voddler fritt för allmänheten, men jag kan varmt rekommendera det!

Betyg: 4/5.

v


Godnatt på er!

0-116db8954d274fab022f4ea54c16db25.png

Kolla varifrån!


Idag har jag..

..gjort i princip ingenting! Surfat runt på diverse gratissidor, och beställt 300:- presentkort på GratisBio.se. Härligt!

GratisBio.se

Hej allesammans!

Nu är jag här och propagerar för denna fantastiska sida igen. :) Ligger just nu uppe i 1334p och det ökar för var dag!



Vad är GratisBio.se?

GratisBio.se är en helt 100% gratis sida där du samlar poäng, som du sedan kan byta till t.ex presentkort, biobiljetter etc.

Är det verkligen 100% gratis?

Ja! Det är det som är så fantastiskt. Du betalar inte ens frakten.

Hur samlar jag poäng?

Det är mycket lätt. Till och börja med så får du poäng varje dag du loggar in. 0.5 poäng för inloggning, 0.5 poäng för att bli vän med någon, 0.5 poäng för att skriva i någons gästbok, och 0.5 poäng för att betygsätta en annons. Bara där har du 2p om dagen, vilket blir 60p i månaden om du ägnar 5 minuter åt dagen till att logga in på GratisBio! Andra sätt att samla poäng på är att besöka hemsidor, värva vänner, delta i gratis kampanjer och tävlingar, samt att beställa saker från t.ex Halens eller Lensway.

Vad kan man få för sina poäng?

Man kan få presentkort, biobiljetter eller tidningsprenumerationer. Exempel på butiker som du kan få presentkort till;

*H&M
*Åhléns
*Nelly.com
*MQ
*ICA
*McDonalds
*Cdon.com
*Lindex
*Gina Tricot
*Kicks
*BodyShop
*Dressman
*Mio
*Babyland
*OnOff
*Ving
*Skopunkten

+ många fler ställen.

Hur mycket poäng krävs det för att få ett presentkort eller biobiljett?

För att få ett presentkort på 50:- så krävs endast 200p. Om du registrerar dig via min länk får du dessutom hela 75p som välkomstpoäng! En biobiljett kostar 400p.

Jag har inte fyllt 18år! Kan jag ändå bli medlem?
 
Visst kan du det! Du kan fortfarande utnyttja massor med poängerbjudanden på GratisBio. Om du vill utnyttja ett erbjudande som kräver att du är 18år så går det bra att fråga dina föräldrar om dom kan tänka sig att delta i kampanjen. Dock är det mycket viktigt att du har deras godkännande!

Hur blir jag medlem?

Du kan endera gå in på GratisBio.se och registrera dig kostnadsfritt, eller registrera dig direkt via min länk. Fördelen om du registrerar dig via min länk är att du får 75 poäng i välkomstpoäng.

Registrera dig här!

Hoppas vi syns på GratisBio!




Hej allihopa!

Hej! Har ni saknat mig? Ledsen att jag inte har uppdaterat, men det har varit sååå mycket med jul, nyår, klassåterträff och allt. Har haft en mycket trevlig period!

Nu är jag iallafall tillbaka, och redo för ett fräscht bloggår. Syns!

Puss på er.



bloglovin

Fler tävlingar?
Tävlingar på internet









Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0