Paneng Gai - recept.
Här är ett jättesmarrigt recept på Paneng Gai för 4 personer. Låt det väl smaka!
Kycklingfilé 500 g
Lök (gul el. röd) 1 st
Röd currypasta 5 tsk
Kokosmjölk 3 dl
Limeblad 3 st
Olivolja till stekning
Salt
Tillagning
-
Skala och finhacka lök. Skär kycklingen i små bitar.
-
Hetta upp lite olja i en (wok-)panna och stek kycklingen lätt brun. Tillsätt lök och fräs den mjuk i några minuter.
- Sänk till medellåg värme och tillsätt sedan salt och currypasta. Låt kryddorna dra in i ca 1 min. Häll sedan över kokosmjölk och lägg i limeblad. Låt småkoka i ca 10 minuter.
Servera med ris eller nudlar. Klart!

Kommentarer
Regler:
- Tänk på att din IP-adress registreras! Du är aldrig helt anonym.
- INGEN reklam tack! Varken för tävlingar, din blogg eller dyl.
- Fråga INTE hur jag mår, eller vad jag gör. LÄS BLOGGEN istället så får du svar.
- LÄS bloggen innan du kommenterar. Det är väl därför du är här?
- Jag svarar på VARJE KOMMENTAR som följer dessa enkla regler.
- Tänk på att din IP-adress registreras! Du är aldrig helt anonym.
- INGEN reklam tack! Varken för tävlingar, din blogg eller dyl.
- Fråga INTE hur jag mår, eller vad jag gör. LÄS BLOGGEN istället så får du svar.
- LÄS bloggen innan du kommenterar. Det är väl därför du är här?
- Jag svarar på VARJE KOMMENTAR som följer dessa enkla regler.
Postat av: Viktoria♥
ååh vad gott det ser ut :) det ska jag absolut prova någon dag snart :)
Postat av: Erika(jyringen)
har ett recept som liknar det där och det smakar bara så gott! =)
Trackback