Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Få mer trafik till bloggen - recension

Dom flesta känner till att man kan registrera sig på olika sidor för att få mer trafik, men hur bra fungerar dessa egentligen? Jag har testat dom 3 största.


Bloggtrafik.nu

Välkänd, så pass känd att den har blivit invaderad av norska bloggar. Trist att man inte kan byta sida när som helst om det kommer upp en blogg man är totalt ointresserad av. Snabbladdad och krånglar sällan. Rekommenderas om du vill skapa mer trafik till din blogg, men inte är så intresserad av att hitta nya bloggar. För mer trafik, det får du - i mängder.

Betyg: 3 av 5


Krånglar tyvärr lite för ofta, men när det fungerar så fungerar det bra. Ful sida som ser oäkta ut, men det fungerar faktiskt. Man skall kunna klicka vidare till nästa blogg, men det fungerar sisådär. Ofta blir man stoppad för "eventuellt fuskförsök". Genererar trafik i viss mån, förvänta dig inga mängder om du inte vanligtvis har runt 5-10 läsare om dagen, för då blir det en rejäl ökning.

Betyg: 2.5 av 5Min favorit för att hitta nya bloggar! Snyggt, proffsigt och krånglar sällan. Man kan när som helst klicka sig vidare för att hitta en mer spännande blogg, och man tror lätt att man kan inte läser bloggarna eftersom det är så lätt att klicka sig vidare, men det gör man faktiskt. Genererar väldigt mycket trafik, och om du ligger i så kan du även ha chans att komma upp på deras topplista vilket genererar ännu mer trafik.

Betyg: 4 av 5


Blogstart.se

Kommentarer


Regler:

- Tänk på att din IP-adress registreras! Du är aldrig helt anonym.
- INGEN reklam tack! Varken för tävlingar, din blogg eller dyl.
- Fråga INTE hur jag mår, eller vad jag gör. LÄS BLOGGEN istället så får du svar.
- LÄS bloggen innan du kommenterar. Det är väl därför du är här?
- Jag svarar på VARJE KOMMENTAR som följer dessa enkla regler.


Kommentera:

Namn:

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig.
Trackback

bloglovin

Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0