Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Uppe med tuppen

Idag var jag uppe redan klockan 07.00. Eller uppe och uppe.. vaken sen dess i alla fall, men jag har varit uppe sen 07.30 ungefär. Nu är klockan 09.00 och jag har redan hunnit duscha, städa och packa lite. Jag och karln skall ju åka upp till hans mor i Ljusdal idag klockan 17.00, så det är lite att ta hand om innan. Packa allt man skall ha, inte glömma något, städa så det inte ser alldeles förskräckligt ut när vi kommer hem och så vidare. Dessutom skall jag åka till Farsta och handla lite klappar mitt upp i allt. Jag känner mig lite småstressad, men jag vet att jag hinner. Tack och lov att jag kom upp i tid som planerat.

Nu skall jag diska och städa lite till innan jag åker. Puss!

Xmas tree




Försörjning

Macken och poker. Ljuva liv!


Tvättdag

Visst känns det som att jag alltid tvättar? Jag tycker det. Idag är det tvättdag igen, och jag är just nu hemma på "paus" i väntan på att maskinerna skall bli klara. Det är dock inte ens i närheten av så mycket tvätt som det brukar vara konstigt nog, men det är ju inte ens en vecka sedan jag tvättade sist.

I går köpte vi julgran i alla fall. Oj vad mycket mer det var att handla än vi tänkt. Vi höll på att glömma både julgransfot, pynt och lampor. Tur att man var tvungen att gå igenom julpyntsavdelningen för att komma till granarna, haha. Eftersom vi skall åka bort under Jul så blev det en kungsgran, trots att vi båda föredrar rödgran. Men nu när den är pyntad så är vi nöjda, även om vi saknar doften. Helbild får ni se i kväll för att göra granen rättvisa med lampor och så. Ni får hålla tillgodo med en teaserbild.



Vinnaren

Idag går Rush-pokern sådär, däremot kammade jag just hem första platsen i en super turbo turnering med 9 spelare totalt. Grattis till mig! Jag är ju oförskämt bra. Nu måste jag dock ta lite poker-paus för att fixa mig i ordning. Har legat i sängen eller badet nästan hela dagen för att jag har haft sån hemsk mensvärk. Stackars mig. Men sånt har jag inte tid med.. idag skall det handlas julgran!

So long.

Det hände något historiskt igår

För mig som är pokerspelare så hände något stort igår. Två gånger. Jag fick min första färgstege! Det är inte lätt att få, och vissa får vänta flera år innan dom får en sådan. Igår hände det mig. Jag var så glad, chockad, men det kändes helt rätt.

På kvällen hände ännu en historisk sak. Jag fick färgstege igen. Och inte vilken färgstege som helst - en royal flush. Den allra högsta kombinationen som överhuvudtaget går att ha i poker. Royal flush. Färgstege två gånger i går, varav den ena var en royal flush.. igår var en bra dag.




Vilken kväll

Det har inträffat något helt otroligt idag. Jag berättar imorgon.. godnatt på er.

Ut i snöyran

Nu skall jag dra mig mot Gullmarsplan för att möta upp en tjej som har köpt ett par skor av mig på Tradera. Tänkte möta upp karln samtidigt så jag får sällskap hem efteråt. Jag är sådär road av att gå ut i kylan, men måste man så måste man. :)



The slowest car Audi ever built

Jag totalt älskar den här reklamen. Musiken, uppbyggnaden.. allt! Till och med bilen. Ni måste titta. Jag har till och med musiken i min Iphone. Bip, bip, bip..



Ny sjal

Gjorde världens fynd i går på H&M. Sjal, 30:-! Mycket nöjd.


Olycka i badrummet

Jag hade tydligen av misstag råkat slänga ner min ena lösögonskugga i necessären utan att kolla om locket var åtskruvat. Det var det tydligen inte.. nu är det smink överallt, och jag sörjer min favoritskugga, trots att jag lyckats skrapa upp hälften av den.

Snöyra och knäckäpplen

Har ni tittat ut? Det blev inget graninköp idag. Istället styr jag kosan mot staden för att kika på julklappar och allmänt insupa lite julstämning. Julgranen skall vi ta imorgon eller på tisdag i stället verkar det som.

Jag har i alla fall hunnit med både att diska och sätta upp julbelysning på balkongen. Dock är jag så jäkla klantig så jag kollade inte ljusslingan innan jag satte upp den. När jag startade den så visade det sig att endast 1 av 4 (dom sitter ihop) slingor fungerade. Åhh! Jag som har kämpat som en toka i världens snöoväder. Men, men. Det blir ju lite juligare i alla fall, även om den inte är tänd. :)

Nu skall jag dra på lite foundation bara och sen så åker jag. Vi syns i storstan!

Graninköp

Idag skall sista rycket inför julen göras. Inköpa julgran, pynt, fot och allt sånt där. Sätta upp julbelysning på balkongen, dekorera pepparkakor och pepparkakshus. Och viktigast av allt; packa upp varenda låda och få allt på sin plats. Idag är dagen, och jag skall ägna varje energipust jag har till att göra allt otroligt fint och härligt.

Godmorgon!

Trassel

Lördagskvällen ägnas åt att reda ut en stoooor trasselboll med olika ljusslingor.

Wish me luck!



Vackert träd

Titta vilket vackert träd vi har utsikt mot från vårt vardagsrum och balkong. Bilden är tagen nedifrån backen, inte vår balkong, och självklart går det inte att fånga samma vackra känsla med en simpel systemkamera, men trädet är ändå värt att visas. Julkänsla!



Bingo är en rolig sysselsättning

Brukar ni spela bingo? Jag brukar använda kampanjer där man får 50:- gratis att spela för vid registrering. Det är kul! Nackdelen är ju tyvärr att man inte kan ta ut pengarna som man vinner, men å andra sidan så kan man ju sätta in pengar om man nu har vunnit mycket pengar. Sannolikheten att du går plus i slutändan är ju då ändå rätt stor. Det är faktiskt ett ganska roligt tidsfördriv även om det är lite pensionärsvarning på det. ;)

Den sidan jag har fastnat mest för är faktiskt MariaBingo, men det kan också bero på att när jag registrerade mig gratis där och fick mina 50:- att spela för så vann jag över 400:- det första jag gjorde. Kul må jag säga! Då satte jag faktiskt inte pengar som jag spelade upp, och sedan tog ut. Väldigt roligt. Testa ni att spela bingo ni också, men tänk på att ni måste vara minst 18år gamla och akta er för speldjävulen.



Lunchfika



Schwarzwaldtårta + kaffe. Mums!


Mumskväll

Nyss hemkommen från Farsta centrum där jag handlade massor med gottis till kvällen. Middagen kommer bestå av fläskkotlett, pommes frites, broccoli, spenat, chèvre och bearnaisesås. Till efterätt blir det schwarzwaldtårta, vienettaglass och mängder med chokladpraliner i mängder. För strupen blir det cola, mousserande rosé, öl eller rödvin. Det kommer bli en väldigt god kväll känner jag.

Nu skall jag spela lite poker tills maten är klar. Hoppas ni får en lika smaskig kväll som jag får. :)






Stad i mörker

Vilket trist väder det är idag. Jag hade egentligen tänkt att röra mig in mot stan för att kika julklappar, men nu har jag inte riktigt någon lust längre. Helst hade jag ju velat haft blå himmel och skinande sol, men man kan väl inte få allt antar jag. Men lite ljusare än såhär kan det väl bli? Det är ju mörkt ute för sjutton!
Jag är förvirrad hela dag idag, vaknade i tron om att det var lördag och gud vet allt. Men trots att klockan ännu inte har slagit 11.00 så har jag hunnit med ett skolarbete. Det absolut sista av alla. Det känns otroligt skönt! Nu kan jag verkligen slappna av och ha lite ledigt. Ledigt ja.. jag hade ju verkligen planerat på att åka till stan. Attans! Jag får fundera på det i duschen hur jag skall göra. Puss.
Vilket otroligt trist väder det är idag. Jag hade egentligen tänkt att röra mig in mot stan för att kika julklappar, men nu har jag inte riktigt någon lust längre. Helst hade jag ju velat haft blå himmel och skinande sol, men man kan väl inte få allt antar jag. Men lite ljusare än såhär kan det väl bli? Det är ju mörkt ute för sjutton!

Jag är förvirrad hela jag idag, vaknade i tron om att det var lördag och gud vet allt. Men trots att klockan ännu inte har slagit 11.00 så har jag hunnit med ett skolarbete. Det absolut sista av alla. Det känns otroligt skönt! Nu kan jag verkligen slappna av och ha lite ledigt. Ledigt ja.. jag hade ju verkligen planerat på att åka till stan. Attans! Jag får fundera på det i duschen hur jag skall göra. Puss.


Dyster vy..

Bada är vintrigt

Visst är det skönt med ett varmt bad under vintern?


Electrolux anställer fjortisar

Man undrar ju i alla fall.. Hittade denna i tvättstugan när jag tvättade förut. Det är produktbeskrivningen för tvättbänken som står där. Men Electrolux - ni kan väl i alla fall införskaffa ett rättstavningsprogram om ni skall spara in på dom anställda?


Färdigtvättat!

Puuuh, hann med nöd och näppe tvätta allt. Fick tvätta det beige/gula med det rödrosa haha. Men det gick faktiskt bra! Så nu är det färdigtvättat och härligt. Gjorde tyvärr den dumma saken att gå ut och promenera förut när jag väntade på att ena maskinen skulle bli klar. Det borde jag inte ha gjort! När jag kom tillbaka till tvättstugan så blev jag tvungen att ställa in både skor och strumpor i torkskåpet och springa runt barfota.

Eftersom det är sådant skruttväder ute så orkar jag inte gå ut i onödan idag. Dagen får ägnas åt en långdusch, städning och det sista skolarbetet. Dagen kommer nog gå rätt fort ändå.



Såhär såg mina fötter ut på promenaden. Snö!

Tvättning pågår!

2 maskiner i gång, och 6 återstår. Jäklarns, varför skall jag alltid vara så noga med att tvätta färg med färg? Det skapar ju bara bekymmer för mig egentligen, haha. Bokat ny tvättid också. Onsdag klockan 10.00, så vi hinner tvätta innan vi åker till Ljusdal för att fira Jul. Jag har ingen lust att stå där dagen innan och upptäcka att kläderna som jag vill ha med mig är smutsiga. Nightmare. Hoppas jag hinner tvätta allt som jag har tänkt nu då.. Annars får jag boka tvättmaskinerna bredvid också, dom är tydligen lediga.

I maskin: Vitt och mörkt.
Kvar: Ljusgrått, grönt, ljusgul/beige, rött/rosa, mörk ylle och ljus ylle. Gaah!

Dags att knoppa

Nu är klockan mycket och det är dags för mig att sova. Vill inte försova mig till tvättstugan som i förra veckan, och dessutom vore det skönt att vara där prick kl 10.00, så kanske jag till och med kan bli klar lite tidigare än vad jag har räknat med? Vara låst 3 timmar är inte särskilt roligt, även om jag inte tycker att det är jobbigt att tvätta så. Det har varit intensiva dagar så jag kommer antagligen somna som en stock. Godnatt!



Sänglektyr


Det här har jag att ta hand om och rensa innan tvättstugan imorgon. Kul!

Bubbelgumsrosa kängor

Slänger upp en bild redan ikväll. Här är kängorna jag köpte. Helt nya, 150:- på Myrorna och grymt varma. Fynd!


Kursavslut

Idag var det kursavslut. Tänk, ingen mer skola! Månaden har gått rätt fort, och även om det har varit segt att åka till skolan när jag förut kunde gå, så gick det ändå lättare än jag trodde. Imorgon blir det tyvärr ingen sovmorgon eftersom jag skall tvätta klockan 10.00, men vad gör det? Jag har ju sovmorgon en lååång tid framöver. Så härligt!

Och vet ni? Jag fick min nya kamera idag förresten. Love it! Bra bilder, härlig färg och liten. Passar perfekt i min väska. Tyvärr sitter batteriet på laddning nu så ni får vänta med testbilder tills imorgon. Då har jag dessutom mer tid på mig att fotografera lite.

Funderar på att dra ut på stan imorgon och leta julklappar också. Gjorde ett försök igår men det slutade med att jag gick runt i olika second hand butiker och shoppade till mig själv. Fick ett par jeans, en topp, ett par oanvända grymt varmfodrade kängor och en bok för 260:- Me like! Kängorna är bubbelgumsrosa, men dom får ni se imorgon när kameran har laddat. ;) Puss!

14 december, 2010

Helluuuu! Saknat mig? Hade verkligen ingen lust att sitta vid datorn igår så det fick vara haha. Jag var i alla fall på prov i skolan och efter det gick jag hem till pappa. På kvällen blev det chilla med magasin och det var faktiskt riktigt skönt att ha en datorfri dag.

Nu sitter jag hemma hos pappa igen. Passar vovven eftersom han skall till läkaren så då har jag ju tid att blogga. Vad jag skall göra senare idag vet jag faktiskt inte. Förhoppningsvis kommer min kamera idag så då skall jag väl leka med den, men annars vet jag icke. Kanske en sväng på stan för att leta julklappar? Kan ju åka in samtidigt som pappa till stan så får jag sällskap in. Men vi får se.

Jag är nog inte så jätterolig dessa dagar, men det har nog med att göra att jag ligger i slutfasen av en kurs nu. Jag har sista lektionen imorgon och efter det så vankas det ledighet lång tid framöver. Eller ledighet och ledighet.. Ledighet fram till 10 Januari, men ett härligt schema även efter det. jag kommer nämligen gå över till 100% distansstudier som jag har längtat efter, och kommer då kunna styra min tid mycket mer själv. Det luktar MVG lång väg.

Nu skall jag gosa med djuret. Puss!


Shoppat

Woho, nu har jag beställt en ny kamera! :) Kul va? En Canon Digital Ixus 130 för 1690:-. Rosa såklart! Gud vad jag längtar tills den dimper ner i brevlådan. Ihhh!


Riga i Januari

Nu har jag och Ybert gjort något så busigt och spontant som att boka en kryssning till Riga i Januari. 28 januari sticker vi till Riga och kommer hem 30 januari. Det skall bli så otroligt kul, och jag ser fram emot det jättemycket. Det blir bara vi två, karlarna får stanna hemma så vi får lite "tjejtid" för oss själva utan partners och barn. Härligt. Sminka sig och göra sig fin i håret i timmar, lyssna på typisk tjejig musik och kanske sjunga karaoke tillsammans igen för första gången på flera år haha.

Jag ser verkligen fram emot att få gå runt i denna vackra stad, se nya människor, insupa ett nytt språk och enbart kunna ta mig fram på Engelska. Kanske hitta några fina skor eller en fin klänning. Köpa billiga cigaretter och alkohol. Köpa löjligt billiga drinkar i en bar och bara vara hemifrån. Det är skönt att komma bort, och sen otroligt skönt att komma hem till sitt. Jag kommer sakna min sambo oerhört - och det är bra. Det är bra för förhållandet att få sakna varandra lite, och jag kommer verkligen längta efter att få gosa in mig i hans famn igen. Jag är inte van att sova själv så det kommer bli tufft, även om det enbart är 2 nätter. 2 nätter är länge när man inte är van vid det.

Som tur är så finns det gratis wifi på båten vilket innebär att jag kommer kunna blogga från båten. Vilken tur att jag har min lilla fina Samsung N140 som är väldigt smidig att ta med sig. Nu måste jag dessutom verkligen köpa en ny kamera när jag hade sönder den andra igår.

Bra start på året, eller vad säger ni?





Riga - Here we come!

Före- och efterbild

Skall alldeles strax dra mig iväg till Ybert och Gustav för en trevlig kväll. Sminkat mig lite, stor skillnad med och utan smink. Tänk vad man kan förändra sitt utseende ändå!

Före




Efter



Puss på er!



I huvudet på en Principessa


Rast

20 minuters rasten är alltid uppskattad, men ibland känns den lite lång. När det är varmt och skönt ute så är den superhärlig, men när det är som nu - snö och iskallt så är det mindre party. Tur att jag har med mig datorn idag. Då blir rasten mindre seg och jag hinner ändå koppla av hjärnan.


I god tid till skolan

Godmorgon gott folk! Sovit gott? Jag har, men jag vaknade väldigt tidigt eftersom karln ska på julfest ikväll och behövde hjälp med styling. Han kommer inte hem mellan jobb och fest så det var tvungen att göras på morgonen. Detta har lett till att jag hunnit både duscha och dricka kaffe innan skolan, och dessutom ta en mycket tidigare buss. Sitter redan på bussen mot Tyresö så är framme om ca 10 min. Väldigt tidigt eftersom jag börjar klockan 09.00, men jag hade ingenting att göra hemma och då fick jag sällskap av karln till Gullmarsplan.

Brukar inte åka den vägen, och jag förstår nu varför. Det var ett tag sedan jag befann mig på Gullmarsplan den tiden på morgonen, och det är inte särskilt party. Framförallt inte om man ankommer med tåget som går i riktning mot innerstan. Alla skall ju med det! Kom knappt av, och när jag väl hade kommit av så kom jag knappt upp till bussarna haha. Nej usch och fy vad mycket människor. Att det var strul på Gröna Linjen gjorde ju säkert mycket till också, men ändå. Folket som kom till Gullmarsplan var väl ungefär så mycket som det brukar.

Jag kan inte bestämma mig hur jag skall göra när jag väl kommer fram till skolan. Om jag skall slösurfa eller plugga innan lektionen. Försöka kombinera båda är rätt svårt tyvärr även om det hade varit ultimat. Kanske plugga först och sen slösurfa? Eller tvärtom? Men då får jag svårt att slita mig från datorn och lägga ner den i väskan. Hm.. problem.



(När jag publicerade klart det här inlägget satt jag redan i skolan eftersom jag var tvungen att hoppa av bussen som var framme. Tidig!)

Jävla helvete

Jag hade just sönder kameran. Åhhhh jag är så jävla klumpig så ni förstår inte.

P.s. Sådana där band som man har på kameran för att man skall ha runt handleden om man tappar kameran.. - använd inte sådana. Dom är av ondo. Det är just ett sådant bands fel att min kamera nu är sönder.




R.I.P älskade trotjänare. Jag saknar dig redan.

Dagens lunch



Fransyska med spenat, färsk champinjon och bearnaisesås. Smaskens!


9 december, 2010

Tjolahopp! Är ni vakna och uppe? Lär ni vara eftersom det är torsdag. Själv försov jag mig till tvättstugan imorse så kom iväg 30 minuter senare än tänkt. Men jag tror att jag hinner tvätta allt jag skall i alla fall. Första maskinen är klar om 15 minuter så jag är hemma just nu för att samla ihop mer tvätt, få lite kaffe i mig och hämta ciggen. Det blev ju till att springa iväg så otroligt hastigt och lustigt förut så jag glömde halva mig själv.

Nu har jag inte tid att sitta här längre, det blev bara ett litet kort "hej-dagen" inlägg.

Galet snöfall

Såg ni det galna snöfallet i Stockholm i fredags? Helt sinnessjukt mysigt, och jag hoppas att det kommer fler gånger. Perfekta flingor. Lyckades fånga det på film även om jag inte lyckades fånga den mysiga känslan och all snö. För det snöade betydligt mer i verkligheten än vad som syns på film.





Har ni haft ett sådant snöfall som på filmen i år?

120 ögonskuggor sitter som berget

Jag älskar ögonskuggor, trots att jag inte använder det så väldigt ofta. Jag har mängder av ögonskuggor, men nackdelen är den att det tar tid att leta fram rätt färg, och att dessutom behöva köpa mängder för att kunna blanda och sudda bra.

Jag har hittat min prins! Elevens ögonskuggepalett med hela 120st ögonskuggor. Ljuvlig! Skuggorna sitter som berget men är trots det otroligt lätta att jobba med. Den rekommenderas helt klart som julklapp till dig själv eller någon i din omgivning.

Jag har jobbat med många olika märken - Isadora, Dior, Lancôme m.m. men denna slår faktiskt allt. Dessa sitter betydligt bättre än mina diorskuggor. Från Elevens hemsida:



"Eleven 120 Colour Eye Shadow Set

Ett set med 120 olika ögonskuggor, både matta och skimmer-skuggor för att matcha din look. Perfekt till fest, bröllop eller bara till vardagssminkning.

Ögonskuggorna ligger i två lager för mer bekvämlighet. Passar för både yrkesmässig användning eller personligt bruk.

Storlek: 22.7 x 15 x 1.7 cm"

Priset ligger på löjliga 275:- och om du beställer för mer än 600:- så är frakten dessutom gratis.

Klicka här för att komma direkt till produkten.



I love apple

Jag totalt älskar doften av grönt äpple. Finns det som alternativ till andra dofter så är valet enkelt.

Vilken är er absoluta favoritdoft?

Städa, städa, städa

Hej! Idag är det städdag. Skall sortera tvätten också eftersom jag skall tvätta imorgon. Kul va? Inte särskilt. Men jag har faktiskt inget särskilt för mig idag så det gör inte så mycket egentligen. Det är skönt när det är fixat, och då kan jag verkligen göra ingenting med ganska gott samvete. Borde egentligen gå och handla också, men jag tror att jag sätter karln på att göra det när han åker hem från jobbet. Jag är så snäll, jag vet.

Presentation av mig själv.

Mitt namn är Madeleine, jag är 21år gammal och bosatt i Fagersjö i Stockholm. Här bor jag tillsammans med min sambo i en trivsam nybyggd 2:a på 62 kvm som vi nyligen flyttat in i. Jag är född och uppvuxen i Tyresö, men har även bott en liten tripp i Anderstorp i Småland men flyttade tillbaka till Stockholm efter att jag saknade Stockholm och det ljuva livet.

Jag studerar företagsekonomi på komvux eftersom jag är en avhoppad gymnasiestudent. Beräkningen är att vara klar till julen 2011, men förhoppningen är att vara klar lite tidigare ändå. Efter komvux har jag siktet inställt på Juristprogrammet på Juridicum (Stockholms universitet) alternativt Ekonomie på Handels. Vad det blir får framtiden utvisa.

Jag ids inte skriva en så mycket längre presentation om mig själv, utan du kan läsa mer under "Om mig" i menyn om du skulle vara intresserad. I annat fall är det bara att fråga. Jag bits inte :)



Dagens middag



Fläskkotlett med potatiskroketter, champinjonsås, bearnaisesås, spenat och chévre. Underbart! Gud vad jag älskar chévre och spenat.

Påväg till Farsta för att möta upp Emelie....

img_9716 (MMS)

Påväg till Farsta för att möta upp Emelie. Trevligt!


Shopping och fräschör går hand i hand

Det blev bada i alla fall. Hade blivit för pigg för att somna om, och dessutom kändes klockan så mycket så det blev olämpligt.

Jag skall strax plocka lite i lägenheten och sen bege mig mot Farsta för att skicka massa paket och möta upp Emelie för lite julshopping och sedan en fika här hemma. Trevligt! Det var alldeles för längesen vi sågs, Frugan och jag. Och eftersom det vankas julshopping så måste jag väl fixa mig lite snygg och proper i alla fall. Eller vad säger ni? 

Jag har lärt mig av mina misstag. Visst är det skönt att shoppa i mjukiskläder, med håret i knut och osminkad. Men det blir verkligen inte roligt att prova kläder eller accessoarer. Man blir ju lättare nöjd när man har fixat sig, och jag blir helt klart mindre kritisk.

Nej, nu måste jag göra ett ryck. Puss på er!

7 december, 2010

Godmorgon! Är ni vakna? Jag är motvilligt på min lediga dag. Är verkligen supertrött men karln försov sig i morse så jag väckte honom när jag vaknade vid 07.30. Ni vet hur det är när någon försovit sig? Mhm - spring överallt. Så jag lyckades aldrig somna om efter det. Och inte blir det lättare av att jag både fryser och blir plågad av en grävmaskin utanför. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag skall försöka sova en stund till, eller om jag skall hoppa ner i badet.


Trött och frusen

Få mer trafik till bloggen - recension

Dom flesta känner till att man kan registrera sig på olika sidor för att få mer trafik, men hur bra fungerar dessa egentligen? Jag har testat dom 3 största.


Bloggtrafik.nu

Välkänd, så pass känd att den har blivit invaderad av norska bloggar. Trist att man inte kan byta sida när som helst om det kommer upp en blogg man är totalt ointresserad av. Snabbladdad och krånglar sällan. Rekommenderas om du vill skapa mer trafik till din blogg, men inte är så intresserad av att hitta nya bloggar. För mer trafik, det får du - i mängder.

Betyg: 3 av 5


Krånglar tyvärr lite för ofta, men när det fungerar så fungerar det bra. Ful sida som ser oäkta ut, men det fungerar faktiskt. Man skall kunna klicka vidare till nästa blogg, men det fungerar sisådär. Ofta blir man stoppad för "eventuellt fuskförsök". Genererar trafik i viss mån, förvänta dig inga mängder om du inte vanligtvis har runt 5-10 läsare om dagen, för då blir det en rejäl ökning.

Betyg: 2.5 av 5



Min favorit för att hitta nya bloggar! Snyggt, proffsigt och krånglar sällan. Man kan när som helst klicka sig vidare för att hitta en mer spännande blogg, och man tror lätt att man kan inte läser bloggarna eftersom det är så lätt att klicka sig vidare, men det gör man faktiskt. Genererar väldigt mycket trafik, och om du ligger i så kan du även ha chans att komma upp på deras topplista vilket genererar ännu mer trafik.

Betyg: 4 av 5


Blogstart.se

Casino

Har ni spelat på casino någon gång? Riktigt casino eller onlinecasino? 

Jag och grabben spelar en hel del. För oss är det mest poker som gäller, men grabben har testat både black jack och roulette. Det är dock poker som har etsat sig fast mest. Man får tänka, man kan styra sina insatser på ett helt annat vis och det är otroligt kul! Att man sen kan tjäna en del pengar på det om man är duktig gör ju inte saken sämre. Och det bästa är att man kan verkligen bli duktig på poker.

Har man intresset och tycker om siffror så är det grymt tidsfördriv – men håll i pengarna. I början är det lätt att man flyger iväg så det är viktigt att man sätter upp en gräns för sig själv som man håller. Lika fort som du kan tjäna en hacka kan du även förlora allt. Spela med måtta!

Nu skall jag spela lite poker.




Och jag vill sova

Har pluggat och bakat som en tok idag, men trots detta så känner jag mig inte redo för morgondagen. Jag är absolut inte redo för prov.. men klockan 08.45 är det dags. Wish me luck!

Idag är ingen bra dag

För idag är det bakisdag. Usch, har mått så kass hela dagen men trots detta lyckats ta mig till centrum för att handla baksaker till imorgon. Då skall vi vara hundvakt, baka och ha middag. Anders kommer hit för en bit mat, så jag måste städa upp lite här innan dess också. Full rulle imorgon med andra ord, eftersom jag även måste råplugga inför provet i företagsekonomi på måndag.

Nu skall jag chilla ner mig i soffan och vara ännu mer bakis. Imorgon blir det äventyr!

Jag lider av kronisk tidspress

Trots att klockan är 13.15 och jag redan är hemma så känner jag mig stressad. Jag vill hinna med så mycket som möjligt, på så lite tid som möjligt. När jag kommer in i denna speeden så får jag visserligen mycket gjort, men det tär på kroppen att känna såhär. Klockan är inte mycket, men ändå så känner jag att "hela dagen har gått!".

Så är det givetvis inte. Det är fredag, jag har varit i skolan och dessutom hunnit handla lite på vägen hem. Vad har jag att vara tidspressad över? Gud vet.

När det här händer så är det dags att sätta upp ett schema för mig själv. När jag tidslägger allt så har jag riktlinjer, och jag ser dessutom att jag hinner med allt utan att stressa. Det rullar ju bara på löpande, smärtfritt och enkelt. Så hur ser schemat för idag ut?


13.30 - 14.00 | Bada, tvätta håret.

14.00 - 14.30 | Föna håret, sminka mig

14.30 - 15.00 | Plugga

15.00 - 15.30 | Diska

15.30 - 16.30 | Plugga

16.30 - 17.00 | Städa

17.00 - 18.00 | Plugga

Det snöar galet mycket och vackert här.

img_0445 (MMS)

Det snöar galet mycket och vackert här. Synd att det inte syns så bra på bild.


Oatley, Oatley, världens bästa Oatley

Kom hem från en stund sen efter att jag och karln varit i Högdalen för att köpa havredryck choklad och cigg. Han är mjölkproteinallergiker så han kan inte dricka vanlig mjölk eller laktosfria produkter. Så då får det bli havre- och sojaprodukter.

Nu passar jag på att blogga medan karln kokar pasta till lunchlåda imorgon. När han inte gör det så är datorn upptagen av pokerspelande, så då finns ingen tid till att blogga. Dessutom har jag en hel del att plugga. Håller just nu på med konteringar och har gjort kapitel 19-21 idag och påbörjat kapitel 22. Prov i kapitel 19-29 på måndag så nu blir det till att ligga i hela helgen. Det är sista provet den här terminen, och kursen slutar 17 december så det är inte långt kvar. Gud, tänk att jag har stått ut hela terminen och kämpat. Jag tvivlade många gånger på att jag skulle orka, men det gjorde jag. Nästa termin blir det många olika kurser, men på heldistans. Skönt! Jag är verkligen en distansmänniska, ingen lektionsmänniska.

Nu skall jag tvätta ansiktet och krypa ner i sängen. Puss.

Mina näsborrar fylls av is

Det är så otroligt kallt och dimmigt ute. Man ser inte till andra sidan sjön, och landskapet är täckt av is och frost. Vackert - men kallt. Nu skall jag bädda ner mig i badet med NK's jultips och lite facklitteratur om företagande.



Jag är handikappad

I förrgår morse vaknade jag upp med två svullna tår.. bara sådär. Svullnaden återgick senare under dagen, för att slutligen komma i går morse för att stanna. Så nu sitter jag här vid datorn och kan inte bestämma mig för vad jag skall göra. Har en hel del att fixa, men vart börjar man? Bada och läsa bok med kaffe först, eller plugga först och sedan belöna sig med bad?

Oavsett så skall jag klä på mig något mer än morgonrock nu, så jag kan gå ut och ta en cigg.


Blogstart.se


Besviken och sårad

Idag har jag varit med om en sak som har gjort mig djupt besviken och sårad, därav den dåliga uppdateringen. Jag har helt enkelt inte orkat. Imorgon är det dags att ta tag i det, och det känns hårt. Jag har egentligen ingen energi eller ork till det, men jag inser att jag måste. Imorgon blir skolan inställd för min del, och kanske bloggen också. Vi märker, men ni kommer förstå. Tids nog så skall jag berätta.


bloglovin

Fler tävlingar?
Tävlingar på internet









Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0