Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Jag är skitnödig.

Ja, jag känner mig sådär lagom skitnödig nu för tiden. Hur rolig människa är jag egentligen? Jag har blivit en kärring! Folk säger att man är inte äldre än vad man gör sig till, men då antar jag att jag är rätt screwed. Jag fyllde 21 igår men jag känner mig verkligen inte så ung.

Jag går och lägger mig mellan 22.30-23.30 om jag har möjlighet (läs: ledig!) och går upp tidigt. Helst vid 9 eller tidigare. Idag tvingade jag mig själv att somna om flera gånger så jag sov fram till 09.43! Vad hände när jag vaknade? Jag hade ångest för att klockan var såååå mycket. Och nu är klockan faktiskt 10.21 och jag har inte fått någonting gjort. Ingenting! Ja, läst morgontidningen i och för sig. Jag har så mycket jag måste göra ju, hur skall jag hinna?


1. Hälsa på pappa på sjukhuset

2. Packa och skicka Traderasaker

3. Gå till banken

4. Städa, städa, städa

5. Träffa ljuvaste familjen Grey


Men ärligt nu, tillbaka till min ålderskris. För två år sedan gav jag tidningen Damernas värld ett försök när det inte fanns annat tillgängligt. Jag kräktes eller så. Kanske inte riktigt, men jag läste ungefär två saker av 100+ sidor.

Igår suktade jag efter den och Femina, samtidigt som jag beklagade mig att den enda riktigt bra damtidningen i övrigt är Amelia och att jag är trött på alla töntiga tonårstidningar som Veckorevyn. Herregud, för 6mån sen älskade jag Veckorevyn!

Så, jag antar att jag får ge vika och helt enkelt hålla mig till Amelia, Damernas Värld och ELLE. Det är tidningar det! Jag lyssnar på klassiskt på väg hem från jobbet för att "varva ner" och dricker inte alkohol för att det inte passar sig riktigt. Jo, kanske ett glas rött men då är det viktigt att det är shiraz, annars får det vara. Äppelkaka och kaffe är grejer det! Får man föreslå ett trevligt parti Fia med Knuff en härlig lördagskväll?

Stöten kom nog dessutom rejält när jag kände mig som en kärring bredvid min syster 34år gammal. Jisses, hon såg ju yngre ut än jag! Jag med min gråa tantkofta och blårandiga skjorta, hon med sina figurnära kläder och högklackade skor.

Nu kan man tycka att "vafan, du skrev nyss själv att man inte är äldre än vad man gör sig!" men det fungerar ändå inte riktigt så. Då är det ju inte jag.. Jag kan inte läsa Veckorevyn istället för Amelia bara för att vara yngre. Dessutom så både älskar och hatar jag att åldras såhär. Klart jag reagerar när jag läser tidningar inriktade på damer 30+ och väljer en bekväm lågsko istället för högklackat när jag ska ut på krogen (jag gick alltid i högklackat förut). Jag går på mammagrupper med stort intresse och funderar på att gå med i nattvandrarna för att få stopp för detta hemska ungdomssupande. Och nu känner jag mig stressad för att klockan är heeela 10.35 och jag har fortfarande inte fått något gjort. Och just nu älskar jag det! Om 5 min hatar jag det.

Jag kommer nog ha det såhär ett tag. Ålderkris. Kris för att jag har blivit "gammal" och kris för att "jag är bara 21, jag borde få fylla 29!".


I'm such a schizo. Och ni får vänja er.

Kommentarer


Regler:

- Tänk på att din IP-adress registreras! Du är aldrig helt anonym.
- INGEN reklam tack! Varken för tävlingar, din blogg eller dyl.
- Fråga INTE hur jag mår, eller vad jag gör. LÄS BLOGGEN istället så får du svar.
- LÄS bloggen innan du kommenterar. Det är väl därför du är här?
- Jag svarar på VARJE KOMMENTAR som följer dessa enkla regler.

Postat av: Anzo

OMG, vad gör din far på sjukhus? :O

2010-08-10 @ 18:49:12
URL: http://www.elfvengren.se

Kommentera:

Namn:

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig.
Trackback

bloglovin

Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0