Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Vad kommer hända i bloggvärlden 2010?

Nu har halva året gått och det är dags att spekulera i vad som händer sista delen på året. Vad kommer egentligen hända i bloggvärlden 2010? Jag spekulerar lite..


Blondinbella - Börjar plugga i höst och får problem att hinna med alla sina uppdrag. Hon går in i väggen och tar en bloggpaus för att sedan predika om hur otrooooooligt viktigt det är att ha tid för sig själv och koppla bort skola och jobb ibland.

Paow - Paow dumpar efter mycket om och men Hugo. Hon inser att han är ett kvinnoförnedrande svin som bedrar henne gång på gång. Paow tröstar sig själv med cigg och TacoBar och blir därför överviktig. Tröstar sig ännu mer med alkohol.

Hugo Rosas - Hugo dumpas som sagt av Paow och blir således ett par ganska många tusen läsare mindre. Läsarantalet minskar från vecka till vecka och till slut slutar Hugo uppdatera. Han åker än en gång fast för olovlig körning.

DennisM - Hans läsare överger honom, hans pojkvän tröttnar och DennisM står själv kvar och ser hur pengarna slutar trilla in. Han deklarerar sorgset att han slutar blogga för att han "behöver tid för sig själv". Ingen saknar honom, för sanningen är den att han enbart har ett par tusen läsare kvar.

Amir (Gaybloggen) - Fasaden rämnar och alla inser vilken falsk och mediekåt hora han är. Att han knarkar och stjäl regelbundet kommer till slut fram och slås upp stort på alla bloggar. Amir gråter ut över "förtalet" i media.

Dessie - Hon fortsätter dejta Jonathan och åker än en gång på stryk från honom. Hon fortsätter predika om att hon skall sluta dricka alkohol men ökar bara mängden. Läggs in på avgiftning för alkoholmissbruk innan årets slut.

Kenza - Blir överröst av modelljobb och det blir mycket resor både inom och utanför Sverige. Förhållandet med Aleks håller sig stabilt och dom blir officiellt sambos.

Kissie - Ställer upp i Paradise Hotel och vi får se flickan både hånglades och aspackad regelbundet. Dock håller hon hårt på sin "oskuld" så något sex får vi inte se flickebarnet ha i tv.

Foki - Foki och Ricky fortsätter vara det tråkiga paret. Foki fortsätter förneka att hon photoshopar alla sina bilder trots att det kommer fram tydliga bildbevis på detta. Hon fortsätter vara som en 15åring och det spekuleras i om Ricky egentligen är hebefil. Varken Ricky eller Foki lämnar några kommentarer på detta.

Kommentarer


Regler:

- Tänk på att din IP-adress registreras! Du är aldrig helt anonym.
- INGEN reklam tack! Varken för tävlingar, din blogg eller dyl.
- Fråga INTE hur jag mår, eller vad jag gör. LÄS BLOGGEN istället så får du svar.
- LÄS bloggen innan du kommenterar. Det är väl därför du är här?
- Jag svarar på VARJE KOMMENTAR som följer dessa enkla regler.


Kommentera:

Namn:

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig.
Trackback

bloglovin









Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0