Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Lita inte på att någon annan sköter din ekonomi.

Jag är arg, ledsen och irriterad. Jag har inte låtit någon annan sköta min ekonomi, men jag har blivit beroende av en annan människa för att kunna sköta den.

Jag och D befinner oss ju i Stockholm, men var hamnar all post och räkningar? Tadaaa! Vi har en kille som tar in posten åt oss och tanken är att han skall skicka upp den också. Ja, tanken var så i alla fall.

Vi bad honom i slutet av Juni att göra detta och när tror ni posten dök upp? Hehe, ja, inte än i alla fall. Trots att vi har tjatat, han har sagt att han "lovar att packa ikväll" och annat skitsnack så kommer den inte. Förra gången dröjde det visserligen också länge, men inte såhär. Det har gått över två veckor nu!

Visst att man jobbar och så, men han har tid att lämna det endera innan jobbet eller på helgen t.ex. Inser han inte att han sitter med någon annans ekonomi i sina händer? Vi har antagligen missat att betala räkningar - och det kommer bli dyrt. Dom där hundralapparna som läggs på påminnelseavgifter hade vi kunnat göra något annat för istället.

Jag är ledsen och förtvivlad, utan någon som helst möjlighet varken ekonomiskt eller tidsmässigt att åka till Anderstorp för att hämta vår post med våra räkningar och annat i.. och jag kommer aldrig mer lita på någon annan angående posten och ekonomin igen.

Åhhhh!!!!!

Satans jävla kukwebbläsare. Hejdå.

Vad hände med alla bloggarna?

Det har varit väldigt rörigt och stirrigt i bloggvärlden senaste dagarna. Både Foki och Amir har fått ta emot mycket kritik för varsitt inlägg (med all rätt!), folk bråkar och Jonathan Wiik har börjat slänga ut domäner hej vilt.

Om ni har missat Amirs inlägg så handlade det om att han klankade ner på folk som inte är brunbrända och hade dessutom tagit en smygbild på två tjejer. Mobbning i allra högsta grad.

Vem fan är Amir!? Jag trodde förut att han var relativt snäll men han är rakt igenom plast, fejk, påhitt. Ankläppar, blonderat hår (nigga, pleaze!) och beter sig som en barnrumpa. Mediekåt och falsk.

Han bröt tidigare kontakt med Kissie för att "hennes image inte var bra för honom". Nähä, är det bättre att lägga på med en likadan image själv eller?

Alltså ursäkta mitt gnäll men jag verkligen föraktar Amir. Divigare och töntigare människa får man fan leta efter. Folk snackar om att Kissie är falsk och gud vet vad - men hon är ingenting i jämförelse med Amir.

Helg, helg, helg!

Oj, jag glömde visst bort att blogga igår. Tokigt! Jag njuter i alla fall av min helg, för nu skall jag jobba i 2 veckor. Nattjobb är ju skönt på det viset att det är OB-tillägg och man har hela dagarna ledigt. Jag går på mitt första pass på veckan när D redan slutat sitt och går av mitt sista pass för veckan innan D ens börjat. ;)
Jag jobbar alltså Måndag-Fredag 22-07 så hela måndagen och hela fredagen är ledig haha. Skönt! Det skall vi nog klara. Dock sjukt jobbigt att vända dygnet fel nu när jag har så himla bra dygnsrytm.
Idag vet jag icke vad som händer.. vi får se. Verkar vara väldigt växlande molnighet ute och dessutom blåser det en hel del. Inte najs. Man blir inte särskilt pepp på att åka till stranden när det redan blåser satan. Nåja, någonting lär ju hittas på. Nu skall jag surfa runt lite eftersom att jag inte har suttit vid datorn på flera dagar. Puss.

Hiss och Diss, 2 Juli.
Att värmen har kommit - Som jag har längtat! Jag njuter för fullt av detta härliga väder och bävar inför tanken att det kommer ta slut. Sommaren är verkligen alldeles för kort.

Jobba - Jag har verkligen haft världens glassigaste, softaste och soligaste jobb dessa dagar. Skulle inte tveka en sekund på att göra om det. Härligt jobb!

Skuldfri - Jag har betalat hela mitt återkrav till CSN idag! 7398:- rök det. Stackars mig och fy sjutton vad jag hade velat slippa det återkravet, men det var dessvärre tvunget att betalas haha. Men det är grymt skönt nu när det är gjort. Aldrig mer återkrav från CSN säger jag!

Boklusten - Hur härligt är det inte att komma in i ett läs-mood? Det är verkligen asnice! Jag älskar att läsa när jag väl kommer igång och slukar då bok efter bok. Dessutom är det grymt passande med ett sånt intresse på sommaren när man kan ligga ute och läsa i solen. Visst passar det bra som "vinteraktivitet" också, men det känns lite extra combo att göra det på sommaren eftersom man både kan sola och läsa samtidigt.

Halebops sänka kostnader - Halebop har precis sänkt kostnaden för mms från 1.99:- per mms till 0.77:-! Helt otroligt nice. Nu kan jag äntligen börja mms-blogga utan att få ett stort hål i plånboken. Tack för det Halebop!

Vart är jag påväg?

img_6807 (MMS)

Vart är jag påväg?


Nu blir det mycket jobba!

Dom ringde från Academic Work förut om två veckors jobb, så jag skall dit och skriva kontrakt i morgon klockan 10.00. Blivit mycket jobbande på senaste tiden.


Jag kommer jobba måndag-torsdag kommande två veckor kl 22.00-07.00. Hårt! Det kommer nog gå bra, men kroppen kommer bli lite fuckad i rytmen. Bra betalt i alla fall - me like!

På jobbet.

Nu sitter jag här på jobbet och lurkar.. snart är dagen över och så även jobb. Vad skall jag göra i morgon? Hm.. lär ju vakna tidigt då också. Min kropp är ju så van nu efter den här veckan. :( Kanske kan lura med Tammy för att bada eller så? Mammor är bra - dom går upp tidigt för att lämna kidsen på dagis eller hos dagmamman hehe..

Jaja, jag lär inte ha något problem med att roa mig skulle jag gissa och det kommer bli skönt att vakna utan väckarklocka. Visserligen vaknade jag massor med gånger i går morse och trodde att jag hade försovit mig för att jag var så utsövd - men så var icke fallet. Jag hade bara sovit tillräckligt länge tyckte min kropp. Så jag skulle bli riktigt förvånad om jag vaknade sent i morgon bitti i så fall. Dessutom går ju sambon upp tidigt som fan på morgonen och det är omöjligt att inte vakna av väckarklockan hans. Tur att det är lätt att somna om i alla fall :).

Nu skall jag läsa vidare lite, men vi hörs sen!

1 Juli, brr!

Morrn! Jag sa ju att jag skulle blogga. Bra va? Yes, jag är såååå duktig.

Nu skall jag strax iväg och jobba igen, sista dagen ni vet. Var ju bara 3 dagars jobb och dom dagarna har gått jäääkligt fort måste jag säga. Fast det är klart, härlig väder och sol vid Nybrokajen - kan det bli bättre? Knappast. Få betalt för att sola är rätt trevligt måste jag säga.

Jag skall slänga i mig lite extra kaffe och cigg innan jag drar, för det blir ju inget kaffe där. Bara cigg och vatten hehe. Funderar på om jag skall ta med mig boken idag men jag kan inte bestämma mig. Vad tycker ni? Min väska är ju rätt tung som den är och den blir inte lättare av en inbunden bok. Pocket hade kanske kunnat funka men inbunden? Brr, dom väger ju as. Nåja, vi får se. Vore ju nice att läsa lite där så jag slipper ta slut på mitt Iphone-batteri på ett par timmar på grund av surfing ;).

Nu har jag dessvärre inte tid med er längre.. puss på er!


bloglovin

Fler tävlingar?
Tävlingar på internet

Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0