Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Försäkringar är inte alltid det lättaste.

Det här med försäkringar är ett gissel. Jag känner det när jag kollar runt på olika olycksfallsförsäkringar, hemförsäkringar och bilförsäkringar. Hur vet man vilket bolag som är bäst, och vad är mest fördelaktigt?


Som tur är finns Insplanet! Jag och min sambo använder detta när vi tecknade vår hemförsäkring. Vi kollade runt massor på egen hand, tills vi upptäckte denna fantastiska tjänst. Det var jättenkelt att jämföra olika bolag, och dom räknade ut vilket som var bäst för oss. Dessutom ringde dom upp dagen efter för att följa upp och ge oss ännu fler fantastiska råd!


Vi fick tips på två olika försäkringsbolag, och vi valde faktiskt en av dessa. Det andra hade varit mer fördelaktigt om vi hade tecknat bilförsäkring också. Nu vet vi ju redan vilket som blir mest fördelaktigt sen när vi skaffar bil, men vi kommer nog ändå använda oss av Insplanet igen när vi skall teckna bilförsäkring. För oss är det nästan synonymt, samma ord: Bilförsäkring Insplanet. Det är faktiskt det som dyker upp i huvudet när jag funderar på försäkringar! Insplanet är ett givet val nästa gång vi skall teckna försäkring, och jag rekommenderar det varmt till vänner och bekanta som skall ge sig ut i denna virriga djungel.


Jag är något av en försäkringsmissbrukare. Jag har försäkring på nästan allt som går att försäkra. Och inte är väl det så konstigt när man idag genom två enkla knapptryck kan få reda på vilken försäkring som är bäst?


Hej på er!

Nu är jag här igen. Busigt va? :) Jag är nämligen i Stockholm, för er som har missat det! Wiiiie. Nu kommer det bli betydligt mer röj här på bloggen hehe, kommer ju finnas aningens mer att skriva om. ;)

Jag har varit vaken sen 07.30 någongång, och skall fixa mig iordning nu. Har gjort lite praktiska saker på morgonen, så som att fixa räkningar och sådär. Skall strax röra mig mot lilla affären också för att köpa cigg.

Vi hörs sen, då skall jag antagligen träffa Tammy också. Puss!

Sexleksaker

Jag och sambon fick hem våra nya sexleksaker för ett par dagar sen. Äger ni några? Vi bestämde oss för att beställa hem litegrann för att kunna göra det lite mer spännande hemma. Beställningen gick på nästan 900kr, men det var det värt!  Jag rekommenderar verkligen alla människor att prova på lite. Visst är det spännande att prova eltandborsten, men varje tjej borde ha en egen vibrator att kunna leka med vid behov.


Varför är folk så generade när det kommer till sex, och då framförallt sexleksaker? Det kryddar upp både det gemensamma och enskilda sexlivet. Om ni är osäkra på vad ni skall beställa så rekommenderar jag varmt en fingervibrator! Toppen både att använda själv, eller gemensamt med en partner. Eftersom dom är så små så är det även superlätt att använda vid samlag, eftersom den kommer åt utan problem.


Vad väntar ni på? Marsch iväg och beställ på direkten!


Titta vad jag fick i brevlådan idag!

Födelsedag idag? Nejdå, bara Maddis som shoppar som en räka. ;)

En Lancôme L'extrême mascara, och en YSL Touche Éclat concealer. Lovely! För under 500kr dessutom. Hur nice är inte det!? Självklart beställt från BeautyPlanet.se .

Vill ni också beställa valfri Lancômemascara för endast 129kr? Beställ här!



Nice!

0-3ca849c182a5f9eed82e2e25dabd5270.png

Kolla varifrån!

Nice!


Vad i helvete!!?!?

Hur fan gick det här till? Vi gick och la oss strax efter 12 inatt, och jag vaknade vid 8 för at jag var kissnödig. Upp och kissa, och somnade sedan om. Vaknade i godan ro och trodde att klockan var runt 10, men nej, 14.30!! Hur i HELVETE gick det till? Sovit 14h och endast vaknat en gång. Vafan?!

Satintopp i puderrosa eller beige..

Jag blir tokig! Jag försöker hitta en satintopp i puderrosa eller eventuellt beige. Gärna utan ärm. Hur svårt skall det vara? Förslag, någon?

Hemklickat från H&M och Laredoute.

Första bilden är från H&M, och småbilderna är från Laredoute. Härligt!





Jag är en slarvig perfektionist.

Idag har jag gjort det. Jag gjorde det för ett par dagar sedan, och jag gjorde det idag också. Städade. Och det tar aldrig slut! Idag var det garderoben + sovrummet som fick sig en upprensning, och för några dagar sedan var det hallen, köket, vardagsrummet och badrummet. Så nu är det rent i hela lägenheten!

Ja, skulle man kunna tro iallafall. Jag är nämligen en slarvig perfektionist. Jag vill ha det perfekt städat runt omkring mig hela tiden, men är alldeles för lat och slarvig för att ha det så. Det innebär att det nu är jättefint städat i garderoben och sovrummet, men förskräckligt stökigt i resten av lägenheten.

Hur gör man? Jag tänkte städa vidare imorgon, för jag vill verkligen inte ha det såhär, men det är så svååårt! Ni vet.. "jag diskar sen".. Suck! Jag mår fasiken inte alls bra av att ha det såhär stökigt som det är nu.. jag vill ha det rent och fint!

Disciplin, javisst, men det ligger inte i min natur att vara städad av mig. Lite småstökigt är okej - men det skall vara organiserat isåfall! Ja, ni förstår dilemmat.

Så - imorgon innan D vaknar så skall jag fixa, diska, vädra och göra allt sånt där som jag egentligen vill göra men är för lat för. Och när han vaknar så skall jag kaffet vara nybryggt, jag skall ha köpt nya cigg och givetvis ha bakat scones.

Ja, försöka duger. För jag vill ju vara sådär perfekt, och jag tänker göra ett försök. Men om jag lyckas - då skall jag fan vara riktigt jävla äckelperfekt resten av dagen.

Trisslott från Schenker.

Fick en trisslott idag med posten från Schenker - en trevlig överraskning. Dom bad om ursäkt för att leveransen tog längre än 6 dagar (no shit) och tröstade mig med en lott. Vann jag något? Självklart inte! Det vore väl onödigt?

Idag blir det min favoriträtt till middag - korv stroganoff. Sinnessjukt gott. Jag kommer äta ihjäl mig..

D håller på med maten nu, så den är väl klar om inte alltför lång tid. Nu skall jag städa undan lite här så vi kan ha en mysig middag tillsammans. Puss!




bloglovin

Fler tävlingar?
Tävlingar på internet









Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0