Namn: Madeleine
Ålder: 21år
Bor: Stockholm
Civilstatus: Sambo

Sccchhhh!

Sitter vid köksbordet och pratar med Daniel, samt Lillemupp som sitter på högtalartelefonen. Skojigt värre. Pappret med tunnelbanestationer är inte klart än.. går inte så bra.

Är lite nere i skorna idag, världens mensvärk och det är inte alls skojigt.

Skall ut sen iaf, skall hämta paket från H&M och hämta entrecote hos pappa. Sen kanske jag drar in till stan och kollar lite på julklappar.. vi får se.

Hörs om en stund, puss!


P.s. Lillemor har skaffat blogg. Checka in :)


Det här går sådär hörrni..

0-7e8f344e050983b36234a4eef85bc7e1.png

Kolla varifrån!


Ben och jerry idag igen. Rehab?

42944beabe9dc3d7b5bd85f2e5da4cc5.png

Kolla varifrån!


Snö, snö, snö.

Ja, idag har det kommit ännu mer snö till Stockholm! Helt galet.

Varit i Sickla och Nacka Forum, och hjälpt en bekant med att köpa dator, och det gick såklart galant.

Bestämde med Michael att vi skulle ses också, så medan jag väntade på honom i Forum så tog jag mig en Mocha latte - helt underbart! Jag och Michael gick på en lååååång promenad sen med Sune, superhärligt. :)

Nu är jag sjukt trött och seg. Svarat på mängder med kommentarer, och sitter just nu och väntar på att D skall komma hem. Han är på Ica och köper Ben&Jerry glass till mig. Gulle! Vi skall väl bara slöa och glo på någon film. Ikväll blir det sova rätt tidigt tror jag. Komma upp i tid imorgon.

Vi får se om det blir något mer inlägg idag, annars.. godnatt!




Checka snödjupet utanför mitt fönster. Lika djupt som höjden på en Red Bull-burk.


Produktiv dag.

Såå. Idag har varit en produktiv dag. Eller.. typ. Har varit ute med bebis, plockat ut mängder med disk från rummet, mött Michael, varit uppe hos pappa och typ.. ja, det helt enkelt. Skall fortsätta dagen och kvällen med att städa senare, blir nog bara hemma ikväll. Ganska skönt, om än lite trist. Men, men..

Fick papper från C3L idag också, vilka kurser det blir i vår. Men jag lägger upp mer om det senare.. har inte riktigt bestämt mig än om jag vill gå alla kurserna.

Ikväll skall jag nog fixa till naglarna också, brukar ta ett par timmar så kvällen passar bäst till det.

Nu skall jag svassa vidare..

XOXO


Vinterbilder.

Jag känner mig som ett barn. Gud vad jag älskar snö! Bjuder på lite vinterbilder från ljuva Stockholm. Nu hoppas jag att snön stannar så länge som möjligt.


Baddags! Sen blir det ut i snön :)

0-5faafa24f165d2b8104d32dadbc924d6.png

Kolla varifrån!


Irritationsmoment 2 angående musik och bloggrelaterade ting.

Jag sitter väldigt mycket på Bloggtrafik.nu, väldigt mycket. Tycker det är toppen att det är så mycket blandade bloggar, en hel del av er läsare som svarar mig här på bloggen, har jag antagligen hittat till via bloggtrafik. (Men om du har en blogg, och inte är medlem på bloggtrafik.nu så kan du regga dig här.)

Nog om det. Det som retar mig är det faktum att sidan är till för bloggar, ingenting annat. Ändå reggar sig folk, och registrerar t.ex en youtubesida istället för en bloggsida. Varför!? Jag vill inte höra er musik, se er dansa eller vad det nu kan vara. Jag skiter ärligt talat fullständigt i det. Bloggtrafik.nu är till för bloggar, inte för er jävla skitmusik.

Varför är folk så noga med att pracka på andra människor deras skitsmak? Alla gillar olika saker, och du kanske tycker det är skiiiitbra eller skiiiiitkul, medans jag kräks bara jag tänker på det.

Nej, ärligt talat. Ta er lilla sångstund, C-ackord på gitarren eller buggdansshowen och stoppa upp i arslet så vi slipper se det. Eller återkom när ni registrerat en blogg istället, och länkar till youtubeklippet från den. I övrigt fall är jag, och säkert flera med mig, inte ett dugg intresserade.

XOXO.

Lärare, se över era rutiner!

Nu är M ilsk, riktigt ilsk!


Jag har precis läst en ung tjejs blogg, där hon skriver om en händelse som utspelade sig i samband med en skolutflykt idag. Såhär skiver hon bl.a;


"Helloj!
Idag har det vart stressigt. -.-
Vi skulle till tekniska museet idag.
Vi möttes på busstationen och åkte bussen in,
När vi kommer till tekniska högskolan skulle vi byta till tunnelbana.?
vi har alltid åkt buss till tekniska museet så det va ju nytt.
Då har någon tryckt på nödstoppsknappen så ingen lärare och mer än halva klassen kom inte med. :O
Och Ingen visste vart vi skulle av.
Så vi åkte till T-centralen. Dit vi hittade.
Då skulle vi egentligen av vid östermlmstorg. KUL..
Så då försökte vi ta oss tillbaka. Det gick ju ganska bra iaf.
Och är vi väl kommit tillbaka hade alla dragit? OKEJ? MAN BARA LÄMNAR OSS ELLER?
Så Robin ringde nån som berättade vart vi skulle. Alla följde Robin men han hittade inte heller.
Så vi sprang typ runt runt runt 43295 varv på nåt jävla torg och fråga folk om vägen och alla visade olika.
Sen frågade vi en engelsk tjej som sa hur vi skulle ta oss dit och det var rätt väg. Då står alla vid busshållsplatsen. Ingen brydde sej om oss... Nej det va vi inte värda. >.<'"


Jag blir upprörd, arg och ledsen! Hur kan det här få ske!?


1. Lärare, upplys era elever vart ni ska! Resväg, var ni skall hoppa av och lämna telefonnummer in case of emergency. Ge gärna varje elev ett papper med information, så jobbigt är det väl inte?!

2. Om elever kommer bort, så stannar man på den platsen där man skall av! Man fortsätter inte bara sin resa utan att kontrollera var alla elever är. Eleverna är ert ansvar under skoldagen, och ni skall se till att eleverna skall känna sig trygga även vid en sån här incident.

3. Nästan alla ungdomar har idag en mobiltelefon. Hur kan det komma sig att varken elever eller lärare har respektives nummer!?



Vi kan vara glada att det gick så bra som det gjorde, men det är totalt jävla oacceptabelt hur det hela sköttes av lärarna.

Vill ni läsa elevens blogg, och hela inlägget så kan ni klicka här.


Snöyra och en galen hund.

Än en gång har jag för dagen varit ute i snön, men nu blev det betydligt mer bus och lek än tidigare idag. Då var jag alldeles för trött och nyvaken, men nu hade jag betydligt mer energi. Tog lite bilder också i skogen. :)






Bloggmusik dödar intresset.

Jag blir tokig!



Har ägnat senaste timmen
åt att surfa runt lite på olika bloggar. Alltid roligt att hitta nya som man kan följa (så kommentera, så jag hittar till just din blogg). Men något som verkligen tar död på blogglusten är all denna bloggmusik. Man kommer in på en blogg, och helt plötsligt börjar musik spelas upp.

Det är otroligt irriterande, eftersom jag i princip alltid lyssnar på musik när jag sitter vid datorn.. ni har nog själva upplevt någon gång hur vackert det är med två olika låtar som spelas samtidigt.. eller inte.

Då måste man pausa sin egen musik, för att lyssna på nått skit som någon annan valt. Eller så blir man helt enkelt irriterad och skiter i att läsa. Visst har ni fått en plupp i statistiken just den dagen, men man kommer inte tillbaka.

Kanske är er blogg superbra, men man väljer helt enkelt bort den på grund av musiken. Vilket innebär att ni förlorar många läsare.

Så snälla ni bloggare med musik på er blogg, ta bort den! Man orkar inte läsa något av er blogg med massa skräp i bakgrunden. För även om ni tycker att just er musik är toppen, så innebär det inte att dina läsare tycker det.. Och även om man kanske gillar musiken så kanske man inte vill lyssna på just den låten, just då.

Att länka till Youtube-klipp och liknande är ju en sak, så länge det inte startar automatiskt.

Våga vägra musik på bloggen!


Musiiik


Godmorgon! Här sker hundpromenad.

5389672ca92828687e587b43502e8a79.png

Kolla varifrån!


Härlig dag!

Så.. idag har jag uträttat lite ärenden och gått på stan och myst. Jättehärligt att vandra runt i gamla stan, och city överhuvudtaget när det är så mysigt väder, och strax innan jul. Lite shopping blev det också, två ansiktsmasker :)

Stackars D är sjuk, så vi skall titta på en film om en stund och så.

XOXO


Filmtajm :) Dödligt vapen 1.

0a0117b8cab83e7022a00688b178d7c0.png

Kolla varifrån!


Fräsch som en nyponros.

762df7a677f7d683a1b4888522cc316d.png

 


Ny display - lovely.

Så, nu har jag kommit hem från centrum, efter att ha hämtat my precious. :) Hon är jättefin med en helt ny display, och mår som en principessa. Det gick på försäkringen precis som jag trodde, så jag behövde enbart betala självrisken på 500:-. Härligt! Nu kan jag äntligen börja ta bilder och muppa mig igen, har saknat min kamera så inihelvete, och mp3'n såklart.. åhh äntligen har jag tillgång till alla underbara funktioner igen.

Nu skall jag fixa lite med inställningar, minneskort och så.

XOXO

My precious!

Åhhh, fick sms idag.. my precious är lagad och finns att hämta på PhoneHouse. Underbart! Så nu skall jag klä mig litegrann och sen svassa ner dit för att hämta ut henne :)

Underbar dag! Puss!

Jag har ont i huvudet.

Så.. idag har hänt.. ingenting. Surfat runt på GratisBio som vanligt, och bara spanat in bloggar. Imorgon skall jag följa med Cassi när hon skall tatuera sig. Skojigt.

Just nu sitter jag här och segar, vi kollade på film, men det gick sådär. D började prata med Lillemor i telefon, så det blev inget av det. Men mig gör det inget, då har jag tid att häcka här utan att han gnäller.. ;)

Hm, nu la han dock på luren tror jag.. eller? Nähä, hon skojade tydligen bara med honom. Nåja, nu skall jag fortsätta läsa lite bloggar.. hejs.

XOXO

Följ min blogg med bloglovin

Lycka är..

..när man går och lägger sig med 1088p på GratisBio, men vaknar med 1134p, för att det har trillat in massor med poäng från olika undersökningar och liknande som man gjort, men inte fått poäng för på direkten.

Ett par enstaka poäng märker man väl inte av sådär när det trillar in, men när det trillar in så mycket så blir man verkligen superpepp på att köra någon timme på GratisBio. :)

ZzzzZzZzZzzzZzz

Nu skall jag göra som D och krypa ner i sängen.. han sover redan och jag är dödstrött så jag blir rätt inspirerad av honom måste jag säga.. hörs imorrn. Godnatt!

XOXO

Gullegullegulle!

Åhh, GulleD kom hem förut efter att ha jobbat hela dagen.. och gissa vad han hade med sig? En Ben & Jerry's Phish Food. Så nu har jag legat hela kvällen i sängen och blivit matad med det.. sjukt gott. Har ni smakat Ben & Jerry glass?



Vilken är er favorit?


BJ


D.Brand Concept store invigning.

Sååå.. precis fått inbjudan till invigningen av D.Brand's concept store i veckan. Härligt! Dryck, gott att tugga på och goodiebags är alltid härligt :) Funderar på vem jag skall ta med mig.. vi får se.
Gillar D.Brand's kläder överhuvudtaget. Jeansen sitter superbra, och det är grymt bra priser på dom. Runt 600:- och uppåt för ett par. Rena fyndet!

Var ett tag sen
som jag var på invigning eller event, så det skall bli skoj att komma iväg igen. Ut i vimlet lite! Skall fundera på en bra street-kombo att ha på mig nu. Hörs!

XOXO

New blog.

Ligger och smygsamlar poäng på GratisBio. Så sjukt bra tidsfördriv. Samla poäng, och sen kvittera ut presentkort.. kan det bli bättre? Inte direkt. Fler borde verkligen testa.. Folk tror att det är svårt, men det är ju så grymt lätt. Man samlar lätt ihop 50-100p om dagen.. spec när man precis blivit medlem.

Jag samlar mest poäng genom gratis annonser, t.ex undersökningar, gratis kontantkort och liknande, men ibland så beställer jag saker via GratisBio. T.ex CDON och Haléns går jag alltid in på via GratisBio eftersom man då får en viss % i poäng, på det man beställer. Väldigt enkelt! :)

Testa du också! Bara att klicka HÄR!

P.s. Använder du min länk så får du extra poäng.


Nåja.. nu skall jag fortsätta.

XOXO.


bloglovin

Fler tävlingar?
Tävlingar på internet









Blogg listad på Bloggtoppen.se Personligt
RSS 2.0